Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivona Milinović

HDZ-ovka napala organizatorice prosvjeda Pravda za djevojčice: 'Ma sramite se, neradnice zlobne'

Ivona Milinović
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/4
21.10.2019.
u 11:34

"Kakva nepravda i kakva silovanja. Silujte! Kradite! Dok god 'dajete pare' da se mi 'borimo' za prava 'žena' i protiv silovanja", napisala je Ivona Milinović

HDZ-ova riječka gradska vijećnica Ivona Milinović kritizirala je organizatorice subotnjeg prosvjeda "Pravda za djevojčice", organiziranog u znak podrške žrtvi silovanja iz okolice Zadra, nazvavši ih neradnicima koje se bore za svoja radna mjesta u opskurnim udrugama. 

Ivona "vječiti naivni majmun" Milinović htjela ići na prosvjed u subotu u Rijeci da se bori protiv nepravde, za pravnu državu. Ide vječita najpoznatija i najnaivnija majmunica grada Rijeke, Ivona Milinović, prosvjedovat protiv nepravde i silovatelja. Mislila glupa i najnaivnija vijećnica Ivona, naivni glupi idealist, da ćemo svi mi neovisno o političkoj opciji borit se za pravdu. Rezultat? Ispada da se organizatorice prosvjeda ne bore protiv nepravde, ne bore se za pravnu državu i djevojčice, već isključivo za svoje ideološke propagandne svinjarije i radna mjesta u vrlo opskurnim udrugama. 2. od 3. objave na njihovim stranicama, nakon što su se "oslobodile" i neuspješno "prevarile javnost" – sloboda za ubojstvo nerođenih djevojčica. To je cilj. Kakva nepravda i kakva silovanja. Silujte! Kradite! Dok god "dajete pare" da se mi "borimo" za prava "žena" i protiv silovanja. Doduše, svojski su se te "borkinje" potrudile da relativiziraju što je žena, a što muškarac. Da što duže nitko ne može detektirati koji je cilj njihova postojanja? I za što se pak bore? Zašto ih plaćamo iz javnih sredstva? Ma sramite se neradnice nepametne i zlobne, kakve ste sve osobne tragedije spremne iskoristiti da bi dobile nezasluženu plaću iz javnog proračuna, objavila je Milinović u četvrtak na Facebooku.

Ivoni Milinović, koja nije navela na koga točno misli, uputili smo molbu za komentar koji ćemo objaviti kad ga dobijemo.

Podsjetimo, Milinović je nedavno privukla pozornost šire hrvatske javnosti kontroverznom izjavom o Srbima u Hrvatskoj.

Komentirajući jednu Torcidinu navijačku "pjesmu", čiji stihovi glase "Šugava Rijeko, smrdljivi grade, Pobit ću pola tvoje Armade, Šugava Rijeko puna si Srba, Ne brini, Rijeko, ima još vrba", Milinović je u Podcast Velebitu rekla: 

– Ljudi trebaju znati da u Rijeci postoji 6,5 posto Srba, dakle, nama ne trebaju nikakve vrbe, možda po nekim selima u Dalmaciji gdje ih ima 30-40 posto.

Ključne riječi

Komentara 73

PR
PrimoracRi
12:23 21.10.2019.

Udruge se kao i političke stranke trebaju financirati prvenstveno iz članstva i donacija nikako iz proračuna i.

BO
Bojnik
12:07 21.10.2019.

Zena je potpuno u pravu....a to se nece promijeniti dok sve udruge nepocnu raditi samostalno i iskljucivo volonterski.Dok ubiru nemali novac iz proracuna i debele place zaposlenika tako ce nam biti.Javljat ce se samo kad procijene da ce imati visee koristi od drzave.

DU
Deleted user
12:41 21.10.2019.

kako kaže kolega ( ne jedan) gore- prevarantske udruge... nanjušili krv i tuđu nesreću, pa kao lisica oko gavrana pletu svoju, sasvim drugačiju priču... gledam transparente- hoćemo rodnu jednakost, hoćemo seksualbi odgoj, hoćemo prava lgbt i onih drugih... dobro daa nisu napisali- "..'OĆEMO JOŠ 5 MILIJUNA KUNA"... uz to čini mi se- te transparente guraju u ruke i zbunjenim ili zavedenim djevojčicama od 16-17 godina... nije li to protiv propisa?... briga njih za napastovane i silovane cure kad one nekažnjeno siluju nas, u zdrav mozak..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije