Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne mogu do e-mailova

HDZ-ovi serveri na udaru hakera

gordan jandroković
Foto: PR FOTO
08.01.2015.
u 11:42

Tijekom noći zabilježeni su pokušaji hakiranja HDZ-ovih servera te se odmah aktivirala zaštita, pojasnila nam je glasnogovornica HDZ-a.

Hrvatskoj demokratskoj zajednici hakiran je server pa je poziv novinarima na tiskovnu konferenciju koju će Gordan Jandroković održati u središnjici stranke u Zagrebu poslala SMS-om.

– Poštovani, s obzirom na to da nam je hakiran server šaljem Vam poziv SMS-om. Gordan Jandroković odgovarat će u 13 sati u Središnjici HDZ-a (Trg žrtava fašizma 4, Zagreb) na brojne medijske upite o Josipovićevoj prijavi DIP-u u vezi s prijevozom birača u BiH – piše u poruci koju je jutros zaprimio novinar redakcije Večernjeg lista.

– Tijekom noći zabilježeni su pokušaji hakiranja HDZ-ovih servera te se odmah aktivirala zaštita. Stoga danas nismo mogli pristupiti službenim e-mailovima i računalima – doznali smo od glasnogovornice HDZ-a Dajane Bebek.

>>HDZ-ov načelnik pjevao: Sarajevo ispod Trebevića, bit ćeš opet Ante Pavelića

>>Euforičan skup HDZ-a u Domu sportova: 'Dosta je bilo Zorana Milanovića i Ive Josipovića'

Komentara 59

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
11:56 08.01.2015.

Dakle Marko Rakar i njegova ekipica opet napadaju.....sigurno mu je obećano savjetbičko mjesto

DU
Deleted user
11:59 08.01.2015.

Kasno je ništa vam ne može više pomoći,Kolinda je predsjednoca države od Ponedjeljka.

AN
andrew
11:53 08.01.2015.

Crveni pokusavaju koristiti sve nacine da dobiju ovu utrku,ma koliko to podlo bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije