Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVNIK

HDZ-ovac zbog svadbe zatvorio most, prijatelji palili baklje

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
15.02.2018.
u 09:16

Policija nije zaprimila dojavu, no podsjeća da je za paljenje baklji na javnom mjestu propisana novčana kazna u iznosu od 5000 do 15.000 kuna.

Predsjednik Mladeži dubrovačkog HDZ-a i gradski vijećnik Pero Milković prošle je subote imao svadbu čija je povorka u jednom trenutku prolazila preko dubrovačkog mosta dr. Franje Tuđmana.

Povorka se zaustavila na samom mostu te su na neko vrijeme zaustavili promet. Perini prijatelji raširili su se po mostu i suprotnom traku te su zapalili baklje. Nekima je ovakvo ponašanje zasmetalo.

– To kako se ponašaju lokalni HDZ-ovci nevjerojatno je. Prozivali su Andru Vlahušića za brojne loše poteze, obećavali su promjene, a sad se ni oni ne ponašaju ništa bolje. Ovo je tako bahato, misle da sve mogu. A na kraju krajeva, eto, očito i mogu – rekao je ljutiti čitatelj za 24 sata.

Na vjenčanju je bio i Mato Franković, čelnik gradskog ogranka i dubrovački gradonačelnik. On kaže kako nije vidio što se dogodilo jer je došao tek na večeru. 

– Nemam saznanja o navedenom događaju. Kako je riječ o državnoj cesti, Grad Dubrovnik nema mogućnost sankcioniranja navedenog događaja, što bi sigurno napravio da se to dogodilo na jednoj od cesta ili javnih površina kojima upravlja Grad Dubrovnik bez obzira na to o kome se radilo – rekao je Franković za 24 sata.

Policija nije zaprimila dojavu, no podsjećaju da je za paljenje baklji na javnom mjestu propisana novčana kazna u iznosu od 5000 do 15.000 kuna.

Pogledajte i galeriju: Dubrovnik: Muzej Domovinskog rata

1/8

Komentara 63

UM
Umjereni
09:22 15.02.2018.

To je ona stranka koja drugima prigovara kako tobože ovu državu nisu htjeli. To je stranka koja sebe smatra državotvornom i domoljubnom, a Hrvatsku očito toliko voli da ju za poštivanje zakona te države naprosto boli ona stvar. Kad bi svaki kreten subotom zaustavljao promet na mostu i palio baklju, kamo bismo došli? A što se tiče policije koja je u ovom slučaju također vrlo radišna jer bit će da je na čelu također neki lokalni budžo, podsjećam da postoje kamere i da se počinjenje prekršaja može lako dokazati pa neka se zemo isprsi i za ljubav svoje rvacke uplati u proračun između 5 i 15 tisuća. Ali bit će da je kamera u tom trenutku imala sinkopu.

AV
Avaz
09:21 15.02.2018.

Bogati pa koga se pita. To su domoljubi

DU
Deleted user
09:28 15.02.2018.

Kada su pobijedili na prošlim izborima valjali su se pijani po Hrvatskoj zastavi slušajući Cecu Ražnjatović Arkan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije