Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elitna prostitucija

HDZ-ov župan Ževrnja seks s manekenkom plaćao 6000 kuna!

Zlatko Ževrnja (1)
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/3
28.01.2014.
u 11:37

Jurišić je upitan za konkretne slučajeve, u sudnici se čulo kako je za seks s manekenkama optužen i HDZ-ov župan Zlatko Ževrnja koji je dva puta platio po 6000 kuna za taj čin

Ivica Jurišić, vlasnik modne agencije Kristina, na početku suđenja na općinskom sudu u Splitu za organizaciju pružanja seksualnih usluga manekenki iz svoje agencije izjasnio se kako se osjeća djelomično krivim.

Jurišić je upitan za konkretne slučajeve, u sudnici se čulo kako je za seks s manekenkama optužen i HDZ-ov župan Zlatko Ževrnja koji je dva puta platio po 6000 kuna za taj čin. Navodno je susret organiziran u zgradi Lazarice preko puta splitske bolnice.

Drugooptuženi Mario Šačić (lijevo na slici) izjasnio se da nije kriv. Suđenje će se nastaviti krajem veljače jer je Jurišić ostao bez odvjetnika. Dosadašnji mu je otkazao punomoć, a za novog, tvrdi, nema novaca pa je zatražio da mu se dodijeli po službenoj dužnosti. Naime, od kada je u lipnju 2012. izbila afera s prostitucijom, posao je stao.

>>Vlasnik modne agencije i još dvojica optuženi za prostituciju

Ključne riječi

Komentara 60

A7
A7ibaba
12:09 28.01.2014.

Meni se čini da ce opet pobijediti HDZ na izborima,a mi cemo biti manekenke.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
11:52 28.01.2014.

pa naravno da nema love za odjetnika... kad je plaćao 6.000 kn posrnulim djevojkama

MR
MrkiMedo
12:20 28.01.2014.

Ako je suditi po medijima, ovi HDZ-ovci se samo seksaju. Jedna seks-afera do druge! To bi trebalo zabrinuti SDP-ovce, jer njihovih seks-afera nema. A bez seksa nema niti mladih SKOJ-evaca, naprednih snaga za prosperitet drustva. Tko ce onda parirati rastucem "klerofasizmu"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije