Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udarac iz Mosta
Povratak na članak

'HDZ-ov Projekt Slavonija je plagijat, podnesena je prijava!'

Tablica i njen sadržaj koji je predočila ministrica Žalac nisu istiniti i služe isključivo za obmanu potencijalnih korisnika, rekao je bivši ministar

Komentari 30

AL
Albert0007
13:52 31.05.2017.

Gospodine Panenic treba mi stiropola mozes li mi nabavit?

VL
DU
Deleted user
14:17 31.05.2017.

Ko o cemu Mostovci o postenju, obmana je cirkus Petrova kod javnog biljeznika, lupetanje o tripartitnoj vladi i da nisu tu radi fotelja

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
14:01 31.05.2017.

vjerovatno je projekt "Slavonija " pisan na stiroporu pa ga netko odnio iz skladišta.

VL
DU
Deleted user
14:22 31.05.2017.

jel to grmoja smislio ili je bulj došao do saznanja? nego, tko će platiti izgubljenu arbitražu ,za koju je petrov rekao da ima informciju da dobro stojimo,a mi izgubili ? most ???? što je to ??? mandarina county glumi svetost.. santo subito. neka postanu sveci,pa tko hoće neka vjeruje u njih.

VL
TW
TWITOIST
14:02 31.05.2017.

Samo tako gospodo ''Stiropor'' i gospon ''Zastavnice'',dok je takvih Hrvatskoj ne treba neprijetelja.

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
15:26 31.05.2017.

Mostovci i dalje Lažu.

VL
Avatar bujica
bujica
14:13 31.05.2017.

Onda Podrepiću,jesil ti Ustaša ili Četnik?

VL
Avatar PURGERICA1
PURGERICA1
14:36 31.05.2017.

Ma vidi ti to, lik nekad iz Bauhausa, zvani "stiroporac" i propali voditelj propale teretane iz Ploča našli se mjerodavnima pričati o egzaktnim podacima! Ma nemrem vjerovati. Nego, imam pitanje za O-repeka: jel ovo uhićenje Prtipuza danas njegov "dil" sasa Cvitanom, a odrađivanje Dobrovićevih nakana uvesti druge "zbrinjavače" otpada, po "preporuci" Roglića, mecene im? Jel se netko sjeća jedne izjave Bože "Krika", a rekao je: "Ne vidim da DORH ne radi dobro!" Temeljem kojih kompetencija i informacija on to zna?

VL
MI
Mimizo
14:18 31.05.2017.

tiho tiho teće neretva nema više dušo mostova

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
09:22 01.06.2017.

Ne razumijem kome što nije jasno. Ovi su skroz pošandrcali. Kakve ima veze čiji je koji projekt pa zar se ne smije provoditi nešto dobro. Čiji je onda projekt Hrvatska i kako smo ga doveli a gdje smo mi koji smo se izborili za to. Skoro ste sve uništili a sad bi se vratili e ne može. Pozdrav dobrim ljudima

VL
SS
sokac sa drave
17:42 31.05.2017.

Po ko zna koji put Slavoncima prodaju muda pod bubrege.Ako su vec Slavonci bolesno zaljubljeni u HDZ onda hocemo HDZ u zagradi Slavonski a nase glasove dobiju oni koji potpisu sve projekte a ne ovako sve kamenjarci odvuku sebi.Ako nakonn izbora mora u Podravku Hadezeovac onda jedan iz Koprivnice a ne iz Zadra grada Kalmete i najveceg kriminala.

VL
KA
kalabrez
18:36 31.05.2017.

Pa bas sam povjerovo ovoj dvojici

VL
AO
ante.oreskovic75
18:13 31.05.2017.

Tužno je vidjeti na što je pao most!Zar nemaju ni program ni pošteni pristup,ni lijepu riječ!Zar misle da će ih ljudi poštivati i pratiti nakon što svi po ostalima samo pljuju?

VL
SD
sdpesticid
21:13 31.05.2017.

ova prijava nema smisla jer se sve financijske stavke moraju navesti kako god okreneš.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:25 01.06.2017.

sad smo logikom mosta došli u situaciju da će se i politička predizborna obećanja početi gledati kao neko autorsko djelo, pa da postoji krađa nečijih ideja, postupaka, pogleda, ili čak i obećanja?! divno. ajmo redom. pokojni tuđman je negdje krajem 93-e obećao povezivanje sjevera i juga hrvatske, dal to znači da su ama baš svi ministri i ostali političari, kad su govorili o gradnji autocesta, u stvari plagirali tuđu, tuđmanovu ideju?! ako jedna stranka u svom programu ima razvoj sela, i planira povećati poticaje poljoprivrednicima, dal to znači da na takva obećanja nema više prava niti jedna druga stranka? tablice koje pokazuju nešto, ne znamo što, bi trebale biti dokaz nečeg kaznenog? smiješno. al još ljepše je vidjeti orepića, i slušati priču o anonimnoj prijavi, o čijim detaljima oni sve znaju. pa nek vele ime i prezime tog anonimca onda! nego, vidim da u svom programu spominju razvoj slavonije.. hm, mislim si nešto, pa nije li već netko prije njih planirao u svojim programima za izbore razvoj slavonije?! znači, plagiraju se tuđe ideje.. kako je divno, od plagijata, koji se koristi uglavnom kod znanstvenog rada, umjetničkih djela, autorskih djela, logikom mosta došli smo do toga da su i politička obećanja postala mogućim predmetom plagiranja?! eh, onda se na hrvatstvo više neće moći pozivati niti jedna stranka osim hdz-a, jer su oni prvi stavili hrvatsku iznad svega u svojim aktima o osnivanju. sdp je dugo lutao, od stranke, pokreta, saveza, ne zna se više ni što su. eto..

VL
Avatar anlaser
anlaser
22:03 02.06.2017.

Kakav plagijat ? Slavonija je Kradezeov projekt od rata na ovamo ! Tema. projekta :rasprodaj , privatiziraj i izvuci sve što se može iz svega što nešto vrijedi. Nakn

VL
DR
droza
15:32 31.05.2017.

Imaju informaciju da je podnešena anonimna prijava protiv ministrice Žalac?! Teze o "nepostojanju" projekta Slavonija također potvrđuje "moralna vertikala" Runtić?! Gospodine Panenić, ministrica Žalac isključivo svojim radom i zalaganjem, apsolutno zasluženo sada obnaša dižnost na koju je izabrana. Što se tiče anonimne prijave koju spominjete moram naglasiti kako doista u nekim krugovima postoje informacije da je takova prijava podnešena, ali i da su je "odapeli" upravo genijalci iz Mosta. Ovo potonje sam naravno, izmislio, ali to ne mora biti ništa manje lažno kao i vaša tvrdnja da je projekt Slavonija zapravo plagijat. Zar ne, gospodine Paneneću i Orepiću?

VL
LU
luksicja
18:18 31.05.2017.

Taman kad smo pomislili da nas nemože ništa goreg od KraDeZe-ja snaći, eto ti ga na, dogodi nam se MOST(na rijeci Kwai)!????

VL
VE
vesna
15:53 31.05.2017.

Zamislimo da je u Hrvatskoj najveći kriminal što je netko poklonio stiropor, a da nam najveći problem rade bivši oficiri Jna - branitelji , koji su sad ministri obrane i policije. gdje bi nam bio kraj.......ma raj na zemlj. Poreded Agrokora, Ine, Borova Kamenskog i tisuće drugih spominje se stiropor, ma da ga je pklonio milijune tona, to nije ni blizu što su napravili ovi drugi ,zna se

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:53 31.05.2017.

Cijeli Most je plagijat HDZ-a. Isti su

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.