Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svehrvatski forum
Povratak na članak

HDZ-ov model socijalno-tržišnog gospodarstva po uzoru na Njemačku

Na HDZ-ovu forumu o gospodarstvu govorit će i bivši savjetnik M. Thatcher, profesor s Kalifornijskog tehnološkog instituta...

Komentari 12

NV
novo vriijeme
22:07 10.12.2013.

Iz Njemačko-Engleskog iskustva treba prije svega ustrijiti pravnu državu u kojoj će stručnost i rezultat biti mjerilo. Državu kojoj su sudstvo, policija i uprava očišćeni od korupcije. Državu koja štiti građanina i njegov novac od pljačke. Tada će doći investitoriori i Hrvatski proizvođači dobiti priliku za razvoj. Ovo sada je noćna mora.

VL
NA
Nadalinaaa
10:14 11.12.2013.

Najprije očistiti pravosuđe, a naročito DORH koji djeluje kao zaštitatrska kuća krupnom lopovluku, vratiti pokradeno, a komletnu političko-kriminalnu hobotnicu strpati u zatvor. Tek kad se pomete smeće, može se dalje raditi.

VL
Avatar vrex
vrex
20:31 10.12.2013.

Zadnji puta kad su bili u oporbi vikali su na sva usta 'hrvatska' i 'gotovina'. Kad su dosli na vlast drzavu su do temelja popljackali, a gotovina poslali u hag.. Sve se bojim kako bi bilo ovoga puta, da sea se kojim nesretnim slucajem dokopaju vlasti..? :/

VL
Avatar jurko_zg
jurko_zg
22:44 10.12.2013.

Hvala HDZ-u sto na bilo koji nacin pokusava pomoci drzavi, ovim putem ih molim da pokusaju skinuti ovu bagru sa vlasti, ovako vise ne ide! Nemam zivaca ni gledati ih kako se iz dana u dan prosipaju a svi glume neke intelektualce - strucnjake!

VL
AT
atomised
20:47 10.12.2013.

Nadam se da će objaviti konkretan gospodarski program jer ovo s njemačkim modelom socijalno-tržišnog gospodarstva je lijepa priča, ali ne znači baš apsolutno ništa. Neka zato kažu što žele konkretno napraviti u pogledu poreza na dohodak, poreza na dobit, PDV-a? Kako misle učiniti Hrvatsku konkurentnijom od gotovo svih zemalja srednje i istočne Europe? Kako će podupirati izvoz, smanjivati nezaposlenosti, uvesti javnu upravu u 21. stoljeće? Kako misle konkretno suzbijati korupciju? Nekako mi je u sjećanju još uvijek onaj tobožnji gospodarski program kojeg je prije nešto više od godinu dana predstavio Karamarko a kojeg je sastavio baš Njavro. Priča za slikovnicu bez ičeg konkretnog i ništa više. Hoće li ovaj put biti drugačije ili se HDZ nada da će ga birači birati jer je manje zlo od ove postojeće garniture?

VL
DU
Deleted user
21:22 10.12.2013.

tlačenje radničke klase i temelji ovakvog nehumanog neoliberalnog kapitalizma u britaniji počeli su upravo sa vladavinom margaret thatcher, dakle- po hdz-u i dalje možemo očekivatitlačenje šljakera i stoke sitnog zuba i podilaženje kapitalu koji će se i dalje bogatiti na grbači sirotinje ljudi- pamet u glavu- i hdz i sdp treba skinuti s grbače

VL
LA
Lavica7
22:07 10.12.2013.

Njavro-nosioc nagrade 7 Sekretara SKOJ-a. Tko ga ne zna skupo bi ga platio. Porijeklo imovine...

VL
RE
REYAM
22:53 10.12.2013.

Kako su u HDZ_eu pametni. Druge države se nisu toga sjetile.

VL
NY
nyira
21:13 10.12.2013.

hdzeov gospodarski program: vrijeme je da mi napunimo džepove

VL
DU
Deleted user
22:07 10.12.2013.

Nevjerovatno !!! U istom tekstu HDZ i nijemci. U istom tekstu lopovi i pošteni radnici. Je li ovo Hrvatsko Društvo Zatvorenika počelo predizbornu kampanju 2 godine prije izbora ili pokušavaju doći na vlast nasilnim putem. Treba pod hitno osnovati Stožer za zaštitu Hrvatske, naravno od HDZ-a.

VL
DA
dario2612
21:31 10.12.2013.

Marko Kolaković? "strateg" stranke prava na izborima 2007. najviše voli mlade studentice, jedna kod njega diplomirala na djetetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.