Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osudio kolege

HDZ-ov kombi parkiran na mjestu za osobe s invaliditetom, Habijan: Treba kazniti prekršitelja

HDZ kombi
Foto: Regionalni tjednik
1/2
13.05.2019.
u 14:55

HDZ-ovi kandidati za izbore za EU parlament bili su u Luminiju gdje su svoj kombi parkirali na mjesto za osobe s invaliditetom, no takvo ponašanje ne odobrava varaždinski HDZovac Damir Habijan

Nakon što je na portalu Regionalnog tjednika objavljena fotografija HDZ-ovog kombija koji je bio parkiran na mjestu za osobe s invaliditetom, oglasio se i Damir Habijan, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a.

Naime, u nedjelju su HDZ-ovi kandidati za izbore za Europski parlament Tomislav Sokol, Goran Pauk, Nikolina Brnjac i Domagoj Maroević obilazili Varaždinsku županiju. Bili su i u Luminiju gdje su svoj kombi parkirali na mjesto za osobe s invaliditetom, a vozilo je snimio jedan čitatelj Regionalnog tjednika.

Habijan je na Facebooku objavio kako je tako ponašanje neprihvatljivo.

– Prije tri mjeseca HDZ Grada Varaždina pokrenuo je inicijativu "Želiš li se mijenjati za mjesto", s ciljem da se upozori na zlouporabu parkiranja na mjesta za osobe s invaliditetom, kao i podizanje svijesti kod građana prilikom parkiranja na mjesta predviđena za osobe s invaliditetom. Obzirom na navedeno, osuđujem ovakav postupak. Smatram da upravo mi trebamo biti primjer. Očekujem da komunalno redarstvo kazni prekršitelja – napisao je Damir Habijan.

Ključne riječi

Komentara 16

SA
samobalic
15:05 13.05.2019.

Pa ni su oni pogresili,oni su tu na svom P.P,jer imali neko normalan u HDZ-u?

DU
Deleted user
15:12 13.05.2019.

Vidjeli su falusni simbol u pozadini i zaključili da je njihovo mjesto ispred njega. Slika je mrak.

BA
basilije
15:36 13.05.2019.

pa sve je u redu, adezejci su ionako moralni invalidi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije