Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tučnjava na valentinovo
Povratak na članak

HDZ osudio napade po nacionalnoj osnovi u Vukovaru

Saborski zastupnici HDZ-a danas su na konferenciji za novinare u Saboru oštro osudili napad trojice mladića srpske nacionalnosti na mladića hrvatske nacionalnosti koji se dogodio na Valentinovo u Vukovaru

Komentari 19

FO
ForeignLegion1987
12:58 18.02.2016.

nije dovoljno ,,,osuditi napade,,,treba osuditi napadace,,,privesti ih i podignuti optuznicu,,,njima,,,i njihovom sefu,,,pupavcu,,,jer on je taj koji siri mrznju ,,,gradjani ocekuju,,,da se protiv napadaca podigne optuznica,,a ne smao da se osudi napad i idemo dalje n ikome nista,,,ako se ne podigne optuznica,,,bojim se da ce gradjani hrvatske nacionalnosti biti prisiljeni na samoobranu a to nece biti dobro posebno ne za srbe stoga treba reagirati brzo i pokazati ,,,sljedecim napadacima,,da je ovo pravna drzava hrvatska,,,a ne srbija,,,,

VL
PE
perfa57
13:03 18.02.2016.

U naslovu stoji "tučnjava" što znači ravnopravnu sudjelovanje dvije strane, a u ovom slučaju to nije točno već se radi o brutalnom napadu tri osobe na jednu. Naslovom sugerirate podjelu odgovornosti, kao i u Domovinskom ratu, što nije točno.

VL
MA
mauricius
13:14 18.02.2016.

Nemojte sve Srbe izjednačavati sa gradskim o lošem sa Sajmišta,isti su više puta osuđivani za razna kaznena djela i prema Srbima pa policija nije ništa napravila jer su isti zaštićeni od strane Srpskih političara na nivou grada Vukovara.

VL
NE
Neonacionalist
13:23 18.02.2016.

Upravo na dan ljubavi oni su širili svoju velikosrpsku mržnju kojom su ih zadojili njihovi očevi .

VL
FI
fiberglas
13:41 18.02.2016.

Zamijenili ga!?! Tko još vjeruje u tu priču??? To je sada pokušaj da na nagovor odvjetnika umanje posljedice po sebe! (ne bih se čudio da pupijev sds sad savjetuje i plaća obranu krivaca). Tko je otac napadnutog? To vrli bradarić neće prevaliti preko usta taman da mu platiš! Otac skoro izmasakriranog Hrvata Tomislava je Željko, a tko je Željko? Častan, pošten, miran hrvatski branitelj, logoraš, čovjek koji i danas nosi gelere u glavi kao popudbinu svoje žrtve za Domovinu!!! A tko je napao Tomislava ( ekstra učenika i finog dečka koji nema mrlje)...tri srbina! U Vukovaru? Gdje se svi poznaju! Oni umlatiše željeznim štanglama, iscipelariše i za kraj, kao na Ovčari, srpska utoka na hrvatskoj sljepoočnici! Da nije bilo vozila u prolasku? Bradariću!? Crna ti duša što ne pišeš iskreno! Eto, a vi novinari, sad vidite što će i da li će lijevi mediji uključivo i htv išta prozboriti o ovome! Eto koliko se vidi i Večernji ulaže napo da se od ovog slučaja načini novinarska bevanda...bio je naslov - Tučnjava...koja tučnjava?!? Kad se ´´pokrpaju´´ torcida i badblueboysi to je tučnjava, a kad tri razbojnika-terorista dočepaju nevine žrtve koju zamalo ubiju, a cilj im je bio da ga ubiju ( čemu repetiranje oružja na sljepoočnici?)...tada je tu Večernji da napiše - tučnjava, a proturežimski htv ni riječi o tome! Pa što je to?

VL
DE
dernek
13:18 18.02.2016.

Sta o svemu kaze pupi opet suti a zna prdekati o fasizmu,ustvari to se dogodilo samo par dana nakon njegove izjave u saboru da smo u verbalnom ratu samo se ceka koce prvi poceti,o toj izjavi bi se i DORH trebo malo pozabaviti ali posto se zna da nesmije nista uraditi onim sto se kriju iza antifasizma zato i sute jeli tako tesla banka(pupi)

VL
DU
Deleted user
13:21 18.02.2016.

Ranko ne zna o pokradenom oruzju u Varazdinu,o svastiki u Splitu,drzavu javno ruse i blate...,Hrvati stradaju,a on jos uvjek u MUP-u.

VL
MI
Mimizo
13:49 18.02.2016.

milanoviću i ostojiću gdje je nestalo oružje pa ja prvi put čujem za ovo kao i mnogi drugi zašto su to mediji prešutili a sadsbi pitao sve antifašiste zašto ne osuđuju ovaj fašizam u vukovaru jer to je fašizam na djelu iskreno mene je sada strah ovoga što se događa sada 2016 god a nije me strah one fotografije od prije 20 god i one kape pa mi je čudno zašto se milanović i pupovac i razne udruge sada ne javljaju

VL
Avatar kravata
kravata
14:03 18.02.2016.

Tko mora dat ostavku-nitko, tko mora odgovarat- nitko, tko je kriv-nitko, tko su pocinitelji-nepoznati, gdje uce mrznju u skoli, tko je uci -u skoli ucitelji , tko placa ucitelje hrvatska drzava , tko je uci doma - roditelji, gdje iduu na veselje u beograd, na kome ispoljavaju naucenu mrznju na susjedima, tko je brani - antifasisti, tko su im djedovi-partizani, koga napadaju izmisljene fasiste i.t.d.

VL
BK
Blaz_Kraljevic
15:01 18.02.2016.

Sve ih baciti u Dunav, nek ih nosi Rusima na Crno more.

VL
DU
Deleted user
15:11 18.02.2016.

zlocin iz mrznje, a to su naucili od roditelja i SDSS-a

VL
DU
Deleted user
15:08 18.02.2016.

osuda , sto je to, uhvatiti jednoga njihovog najradikalnijeg I svega ga slomiti, kao na utakmici1:1 ako treba I tako nastaviti dok se netko ne opameti.....

VL
TB
taras.buljba
15:36 18.02.2016.

draga moja gospodo kako se meni cini ovo ce postati Belfast u Irskoj , mrznja po mrznja svako svoje i uskoro cemo imati duge cijevi i vojsku u Vukovaru....

VL
AN
anihani
15:45 18.02.2016.

sad se pupovac i pusic ne javljaju ,,to im odgovara ,,a kad su mladi cetnici bogoslvi iz manastira napali janjevce ,,digli su cijelu Hrvatsku na noge i zeljeli iskriviti istinu i okriviti janjevce

VL
DO
Donald
13:08 18.02.2016.

x

VL
ZE
zeen3
14:40 18.02.2016.

mene zanima hoce li napad osuditi Pupovac!

VL
Avatar Boombastic
Boombastic
20:35 18.02.2016.

te ljude treba integrirati, trebaju se poceti osjecati kao hrvati pravoslavne vjeroispovjesti, dok to ne shvate nece biti dobro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.