Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI KOMPILACIJU IZJAVA

HDZ optužio Milanovića i dio oporbe da su 'ruski igrači': 'MOST-om drmaju ubačeni kremljanski padobranci...'

Zagreb: Izjava Zorana Milanovića nakon dodjele nagrada pripadnicima MUP-a
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
15.10.2022.
u 11:27

- Tu su, jedan do drugog, Nino Raspušenko, “Za Putina i Krst časni” Miletić i njihov zajednički idol Milanović, portparol “nepobjedive ruske vojske” - navodi Hrvatska demokratska zajednica

Hrvatska demokratska zajednica na svom je Facebook profilu optužila pojedine članove oporbe i predsjednika Zorana Milanovića da su "ruski igrači". 

- Grmoja opet infantilno mulja. Pita se tko su 'ruski igrači', a pravi se da ih ne vidi pred vlastitim nosom. Tu su, jedan do drugog, Nino Raspušenko, “Za Putina i Krst časni” Miletić i njihov zajednički idol Milanović, portparol “nepobjedive ruske vojske”. MOST-om drmaju ubačeni kremljanski padobranci, a u Grmoje su kratke noge - kako i kaže stara izreka iz doline Neretve - objavio je HDZ i objavio video izjava nekih političara. 

"Priznajem da sam dijelom pod ruskim utjecajem", jedna je izjava u videu Nine Raspudića. Potom su navedene objave na Twitteru Marina Miletića u kojima stoji: "Živjela majka Rusija!" i "Rokaj barba Putin". Prva objava, naime, objavljena je 2012. godine, a druga 2015.

"Što se tiče vanjske politike, Rusija u biti je djelovala defenzivno, reaktivno. Putin nije imao drugog izbora nego uzeti ono što može, a to je bio istok i Krim koji je direktno anektiran", još je jedna Raspudićeva izjava koju spominju. 

"Trebali smo možda malo proučiti taj geopolitički sukob, a ne sluganski odmah stajati s oružjem u smjeru Rusije", izjava je Katarine Peović.

U videu HDZ-a stoji i izjava Kreše Beljaka iz Sabora u kojoj navodi kako će HSS glasati protiv ulaska Finske i Švedske u NATO.

"Tamo gdje dođe ruska vojska ili ruska čizma, od tamo otići neće", navedena je izjava predsjednika Zorana Milanovića. 

Komentara 17

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
13:01 15.10.2022.

Ove HDZ-ove objave vjerojatno piše neki doktor iz Osijeka s diplomom iz Travnika ili Banja Luke.

Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
15:56 15.10.2022.

HDZ se opet sramoti objavama na drustvenim mrezama.

WT
WTF!
16:44 15.10.2022.

Na čemu je HDZ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije