Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenzije nadilaze lokalnu priču
Povratak na članak

HDZ: Očuvat ćemo većinu u Saboru, ali i pobijediti Most na izborima

Siguran sam da će nas HDZ podržati u vezi s državnim arhivima, baš kao i Hasanbegović, smatra mostovac Nikola Grmoja

Komentari 9

PP
plavac plavi
21:46 07.03.2017.

Udbo-Iva na zadatku!!

VL
HO
Hodajucalaz
21:50 07.03.2017.

Prvo gledam tko piše i vidim opet sramota novinarstva na zadatku. Užas, prozirno, jadno i neuko uvjeravanje čitatelja od strane pristrane šatro novinarke, propagandistice poražene politike, što reći na uradak nego fuuuj!

VL
TO
Torcidas
21:40 07.03.2017.

Jedino što Most ĆUORIJU zanima je lovina, plijen i ništa više, sve drugo što pričaju je prodaja MAGLE i to GUSTE MAGLE!!

VL
AD
admin2
21:42 07.03.2017.

Sektu provincijalaca narod je provalio, sektaši prevarili ste narod jednom, drugi put nećete.

VL
PI
pinkec
22:40 07.03.2017.

MOST-ov ministar "Orepić je očito krenuo Ostojićevim putem: vodi ideološke ratove umjesto da se bori protiv kriminala. Taj bivši oficir JNA ne skriva svoje ekstremnu ljevičarsku zadrtost. Privatno na to ima, dakako, pravo, ali kao ministar, i to unutarnjih poslova, uz to još u navodno demokršćanskoj Vladi, on ne samo da nema pravo na to, nego djeluje kao zakašnjeli nostalgičar koji je svoju dužnost shvatio kao misiju utjerivanja ideološke čistoće u hrvatskome puku. On ne samo što nije riješio slučaj svastike na splitskome Poljudu, očito podmetnut Hrvatskoj, nego se upuštao u ratove protiv Ustavnoga suda, a za pozdrav Za dom spremni izjavio je da ga ništa ne može oprati, što znači da krv hrvatskih branitelja prolivenu u obrani Domovine 90-ih smatra prljavom. Sada, evo, dijeli i lekcije o desnome populizmu, a da mu, primjerice, ne smeta četnički mauzolej ubojici Veselinu Šoškočaninu u Borovome selu. Da je Hrvatska istinska pravna država, onda bi predsjednik Vlade najurio takvoga ideološkoga bukača iz JNA epruvete. Da je na cijeni elementarna odgovornost prema naciji, sam Most, iz čijih je redova regrutiran Orepić, prvi bi zatražio odlazak čovjeka koji se ponaša kao zadnji krčmarski primitivac, a ne državni dužnosnik." (posudjeno)

VL
PI
pinkec
22:38 07.03.2017.

MOST ? (Maskirana Oporbena Sverazorna Tvorevina) Do sada su uspjeli opravdano nositi to ime, jer sve što su do sada radili je razdor, a ne stvaranje ili vodjenje države.

VL
TW
TWITOIST
21:22 07.03.2017.

HDZ-e treba podrzati gospodju Anku Mrak Taritas jer koalicija [ma kako to ''MOST zvao] sa ''MOST-om '' je neodrziva.Oni su sami sebi oporba .Tvrdili su da ih fotelje ne interesiraju a 10 puta su veci foteljasi od HDZ-ea barem kakoako se sad izjasnjavaju.''MOST-u '' rok trajanja istice a da nisu ni svjesni.

VL
DO
doktorica
08:41 08.03.2017.

U Mostu pak kažu da je i njihov cilj ostanak u vlasti .......a za narod koga briga!

VL
ME
Meter
20:21 07.03.2017.

Možda je to zdrava konkurencija u interesu naših građevina

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.