Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvrnuli se na izjave

HDZ o Milanoviću: 'Opet je zvijezda ruskih režimskih medija, kao da nastupa kremljanski dužnosnik'

Zagreb: Zoran Milanović na promociji studenata Vojnog inženjerstva i Vojnog vođenja i upravljanja
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
16.01.2023.
u 17:02

- Kremljanski mediji slave i hvale Milanovića i zbog protivljenja sudjelovanju Hrvatske u zajedničkoj EU misiji vojne pomoći Ukrajini - navode na Facebooku iz Hrvatske demokratske zajednice

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) na svojoj je Facebook stranici istaknula kako je predsjednik Zoran Milanović "opet zvijezda ruskih režimskih medija". Ruski mediji, kako navodi HDZ, prenose Milanovićeve izjave iz Vukovara koje se, dodaju, poklapaju sa službenim moskovskim narativom. Uz objavu, koju u nastavku prenosimo u cijelosti, HDZ je objavio fotografije nekoliko ruskih portala koji su objavili članke o Milanoviću. 

- Milanović opet zvijezda ruskih režimskih medija! S vidnim zadovoljstvom prenose njegove jučerašnje izjave iz Vukovara, koje se poklapaju sa službenim moskovskim narativom. Kao da nastupa neki kremljanski dužnosnik. „SAD i NATO vode posrednički rat protiv Rusije uz pomoć Ukrajine“; „Sankcije protiv Rusije su apsurdne, njima se ne može ništa postići. Nisu pomogle ni protiv Miloševića…“; „Plan ne bi smjela biti smjena Putina – Plan ne bi trebale biti sankcije“; „Kako bih se trebao osjećati – kao rob Amerike?!“. Itd. Kremljanski mediji slave i hvale Milanovića i zbog protivljenja sudjelovanju Hrvatske u zajedničkoj EU misiji vojne pomoći Ukrajini.

„Jučer je vaš mentor u Vukovaru, na dan priznanja Hrvatske, napao čak i SAD. Vidim da to ruski režimski mediji itekako ističu. Za vas zastupnike koji ste odbili pomoći Ukrajini imamo naziv ‘Karijesovi mališani’. Svjesno ste izabrali stati na krivu stranu povijesti, i tu ćete sramotu morati nositi sve dok ste živi!“, poručio je danas u Saboru premijer Andrej Plenković Nikoli Grmoji, jednom od najposlušnijih Milanovićevih mališana.

Prisjetimo se na kraju još jedne nedavne Milanovićeva izjave, u kojoj je zacijelo mislio na sebe, na svoja proruska stajališta i svoje mališane: „Ako hodaš kao patka, izgledaš kao patka i glasaš se kao patka, onda si – patka“ - napisao je HDZ na Facebooku. 

Komentara 31

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
17:26 16.01.2023.

Zoki je šiba za HDZ, njih najviše boli što nemaju kapacitet i argumente da mu mogu kontrirat . Zato Zoki bičuj ih istinom .

KA
kažemja
17:36 16.01.2023.

Kakvi licemjeri!! A to što Plenki traži novčić u pogači za pravoslavni Božić sa portfirijem Perićem i malim Slobom Dačićem ,velikim obožavateljima Putina nikome ništa??

Avatar Maryo
Maryo
17:29 16.01.2023.

Slažem se s predsjednikom Milanovićevom jer slušamo zdrav razum..vidimo i sami da sankcije protiv Rusije ne pomažu nego odmažu a ovi iz HDZ-a su Bruxelles-ske odnosno američke marionete jer nitko od njih se ne zalaže za dijalog za mir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije