Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike oporbe

HDZ o konvenciji SDP-a: Kod njih se odjednom javlja instant domoljublje

reiner
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
26.09.2015.
u 16:34

Kovač je kazao kako je konvencija SDP-a bila tragikomična

Današnju konvecniju SDP-a komentirali su HDZ-ovci Željko Reiner i Miro Kovač.

 - Nakon što je jučer Milanović kapitulirao pred civiliziranom Europom i nanio štetu Hrvatskoj i EU, danas smo imali prigodu vidjeti igrokaz konvencije SDP-a pod krilaticom 'Hrvatska raste'. Uistinu raste dug Hrvatske, dosegao je već 295 milijardi. Svaki građanin Hrvatske od novorođenčeta na dalje zadužen je za oko 67.000 kuna. Raste i broj blokiranih, kao i broj onih koji se moraju iseliti iz Hrvatske trbuhom za kruhom. Ova nesposobna vlada rastom vjerojatno naziva i nestanak 80.000 radnih mjesta i pad standarda hrvatskih građana. U nedostatku programa za izlazak Hrvatske iz krize u koju je Hrvatska dovela ova vlada, vidimo da se odjednom javlja instant domoljublje. Licemjerno se na konvenciji maše hrvatskim zastavama, a do nedavno su ti isti ismijavali te zastave na predizbornim skupovima naše predsjedničke kandidatkinje. Možemo se složiti sa nekim zaključcima SDP-eve konvencije. To je poruka da nema povratka na staro, nema povratka na Jovanovića, Milanovićeva, Marasa, Zmajlovića, Pusić i Stazića, hrvatski građani su uistinu odlučili i odlučit će - nema na to više povratka, kazao je Reiner.

Kovač je pak kazao kako je konvencija SDP-a bila tragikomična.

 - Pljeskalo se kapitulantu koji je jučer kapitulirao u trgovinskom ratu insceniranom sa Srbijom. Htio je biti velik, a nakon poziva iz Bruxellesa je mali i tome se danas pljeskalo. Pljeskalo se gubitničkoj politici koja je zaslužila da se nikada više u Hrvatskoj ne ponovi. Milanović je krenuo kako neprimljeni i lažni humanist koji se pretvorio u ratnika koji sa susjedima želi sukobe. On je na kraju kapitulirao na sramotu svoje vlade, sebe i Hrvatske. Vidjeli ste da se sada SDP hvali domoljubljem, a mi se pitamo gdje je bio SDP kada je Vulin došao u Hrvatsku i vrijeđao hrvatski narod. Gdje su bili kada je zapaljena hrvatska zastava u Beogradu na Marakani i kada su se hrvatski udžbenici slali na kontrolu četničkom vojvodi u Beograd. Nije ih bilo nigdje. Domoljubi su oni koji već tri i pol godine pobjeđuju na izborima i koji će nakon pobjede na izborima Hrvatsku preporoditi, spašavati i stvarati nova radna mjesta i na kraju pomiriti Hrvatsku sa susjedima, kazao je Kovač.

>> Milanović: Danas sam sretniji nego kad sam postao premijer

Komentara 107

PI
pismeni
16:48 26.09.2015.

Minuta šutnje za poginule Hrvatske branitelje, Hrvatske zastave, domoljublje na sve strane, objava rata bankama, samohvala kao da smo za 4 godine postali švicarska.....! Lažima do pobjede?

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
16:47 26.09.2015.

Zapamtite, u politici ništa nije kao što izgleda. Ministar Ostojić koji je nominalno ministar unutarnjih poslova Hrvatske, je u stvari grčki meteorolog, i umjesto da se bavi hrvatskom granicom, on gleda visinu valova u Egejskom moru. Čedo Vulin je formalno ministar u srpskoj vladi, ali je u stvari hrvatski ministar unutarnjih poslova i kontrolira hrvatsku granicu. Milanović, koji je formalno hrvatski premijer, je u stvari desna ruka samog Boga i najbolji prijatelj pape Franje poslan s neba kako bi zgromio mađarsku ogradu. Branko Grčić, ministar regionalnog razvoja i EU fondova u Hrvatskoj je u stvari džihadistički logističar koji opskrbljuje džihadiste u maršu. Zato se nemojte čuditi da su kukuriku-četnici od danas ustaše skupa s Pupovcem.

ZM
zmajo
17:15 26.09.2015.

prije konvencije su tražili trgovinu gdje se nalaze zastave jer nisu znali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije