Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Slaven Letica: HDZ nije zločinačka organizacija!

Nema kolektivne odgovornosti, postojala je kriminalna skupina kojoj je idejni tvorac i jedini nalogodavac bio Ivo Sanader

Komentari 154

LA
Lakyy
13:24 13.03.2014.

Komunistima je u interesu da maknu HDZ sa politicke scene jer ce onda imati otvoren put da ucvrste svoju komunisticku vlast u svim porama društva i da nesmetano izbrisu Hrvatsku s lica zemlje. Oni nisu niti htjeli Hrvatsku a to svi znamo kada su pobjegli iz sabora prilikom izglasavanja suvreniteta RH.

VL
Avatar mili99
mili99
13:21 13.03.2014.

Kad crveni krenu u zatvor trebat ce organizirati cijelu Croatiju Bus oko prijevoza kriminalaca... Sanaderovim stopama će Milanović, njegov učenik i nesposobna družina...

VL
Avatar Feniks
Feniks
11:48 13.03.2014.

Neki alkoholičari ne znaju što znači nepravomoćna presuda !!!

VL
DU
Deleted user
14:00 13.03.2014.

Zanimljivo da nitko više ne spominje Jadranku Kosor koja je bila najbliža suradnica Ive Sanadera a koji ju je proglasio, oktroirao, šeficim HDZ-a i novom premijerkom. Je li i ona trebala znati što je to Ivo Sanader radio godinama, ali se pravila da ne vidi.Kud Ivo tud i ja, govorila je Jaca godinama. Ako je HDZ kao stranka imao koristi od kriminalnih radnji Sanadera i ekipe, Jaca je uživala sve te benefite i nije se pitala za porijeklo. Ili je znala i lukavo šutila.....

VL
MR
midnight rose
13:30 13.03.2014.

HDZ nije zločinačka organizacija! I naravno da nema kolektivne odgovornosti. Zna se ime i prezime osoba i to je to a stranka s time nema veze.

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
11:43 13.03.2014.

Sutkinja Ivana Čalić ,jeste Ivana Kršul (djevojacko prezime) , kojoj Slavko Linic moze zahvaliti da je ostao ministar financija, nekažnjen za milijunske prijevare u INA-i, Balenović je i dalje bez posla, a Kršul... Spomenuta sutkinja se transformirala u Ivanu Čalić,ć, a prezime nije jedino što se promijenilo. Čini se da je Balenović trpila teror ove sutkinje još i prije nego je suđenje počelo. Čalić, tada Kršul, je tražila da se suđenje preseli u Rijeku jer je, po njenim riječima, to bilo "ekonomičnije". Razlog je bio jednostavan, ministar Linić je iz Rijeke. Ovo je istina i moze se provjeriti .

VL
ME
medjimurje
11:41 13.03.2014.

Trebalo bi jos ispitat gdje je nestala imovina i novac bivseg saveza komunista hrvatske ( ciji je nasljednik SDP ) i u cijim je djepovima novac zavrsio . Za ravnatelja HTV Radmana se moglo procitat da je za 680 000 000 E kupio neki hotel u Slo - porijeklo novca ?

VL
G7
gaucho 78
18:44 13.03.2014.

Evo i mene da malo komentiran i da se suprostavim onima, koji bi proglasili HDZ kao jedna zlocinasta organizacija, kada se u stvari radi o jednom opcem Hrvatskom pokretu sa ciljem stvaranja nezavisnosti domovine, na cijem je celu bio Titov general ali i Hrvatski rodoljub gospodin Franjo Tudjman i hvala bogu taj san se je ostvario usprkos i na zalost onih koji sticajem okolnosti danas vode tu omrazenu zemlju i otvoreno pokazuju da taj osjecaj pokazuju i danas. Sve je to posljedica sto se nije izvrsila lustracija u momentu tek oslobodjene domovine sto se jos ocekuje, a jedini je nacin da domovina ozivi i bude oslobodjena ove crvene udbaske bagre, a HDZ se treba pobrinuti da ocisti i lustrira svoje redove, a poblacion masivno na izbore, jedini nacin da se sprijeci ovim crvenim zmijama njihova bahatost, jer oni nemaju nista zajednickog sa lijepom nasom domovinom, a nalaze se kako u SDP i u HDZ, zato Lustracija, revizija privatizacije, a lopovi u zatvor.......................

VL
LA
Lakyy
14:23 13.03.2014.

Ponekad se moraš maknuti od drveca da bih vidio cijelu šumu jer plasiranje "udarnih" vijesti gdje je HDZ ukrao milijune i ponavljanje parole "HDZ-zlocinacka organizacija" sve je u svrhu unistavanja HDZ-a. Jer ako laz ponovis vise puta ona postaje istina.. Ako cemo za primjer uzeti te "silne" milijune oni su kap u moru samo prema onoj cifri koju je Linic oprostio svojim prijateljima koji su dugovali poreznoj multimilijunske iznose.. To nije krađa??! Sta se dogodilo s Linicevim trznicama i ostalim?? To su samo jedni pokazatelji da se treba sprovest lustracija jer puno komunistickih kcerki i sinova danas drmaju Hrvatskom.. Nazalost, Hrvatski narod je podlozan manipulaciji i ne jedinstvu zato se i ovo događa. Vrijeme ce pokazat svoje i HDZ ce iz ovoga izaci jaci nego ikad prije. HDZ je pobijedio u ratu, pobijedit ce i u miru!!!

VL
Avatar johny21
johny21
17:58 13.03.2014.

ako je hdz zločinačka organizacija, sdp je udružena zločinačka organizacija, ali dobro neče oni još dugo...

VL
51
512Petra
17:06 13.03.2014.

Tako je, nije cijeli hdz kriv. Bolje da se obrati pozornost na trenutno vladu, i šta rade oni? Pali u sijenu, to im i paše, sami članci protiv hdz-a!!

VL
Avatar darkkati
darkkati
11:34 13.03.2014.

HDZ = Hrvatska

VL
PO
poly2609969
13:52 13.03.2014.

Neka odgovara svatko napose jer po tome bi trebalo suditi i SDP-u a i HNS-u a znamo svi koliko i oni imaju lopove u svojim redovima. Ako želite neke ću i nabrojiti Linić Obersnel Stazić Šegon Merzel Čačić Sapunar pa pa onaj za zemljište

VL
SV
sina.vt
14:53 13.03.2014.

žrtveno janje, stranka je prošla katarzu vrijeme je da se i drugim političkim opcijama pronjuška kroz račune i aktivnosti u posljednjih 10-ak godina

VL
NN
no-name
16:04 13.03.2014.

Stranci koja ima nekoliko stotina tisuća svojih članova, koji su prvenstveno pošteni i časni ljudi davati nazive zločinačke organizacije suviše je neozbiljno. HDZ će i ovoga puta pokazati na izborima za EU parlament svoju snagu i naravno pobjediti.

VL
ME
medjimurje
11:38 13.03.2014.

Sto se "sutkinje " calic tice sasvim je jasno na koju stranu vuce i sa kime je pod plahtama - pisalo je u tisku prije nekog vremena . Presuda ce ionako pasti ili na vrhovnom sudu a najkasnije na europskomm sudu - cijelo sudjenje je bilo farsa !

VL
Avatar jure23
jure23
13:45 13.03.2014.

Braćo i sestre Hrvati !! Stvar je prozirna: pokušali su u Haagu dovesti u pitanje Domovinski rat i Oluju, a državno vodstvo na čelu s predsjednikom Tuđmanom na međunarodnom sudu proglasiti zločinačkom organizacijom, pa kad to nije uspjelo sada pokušavajustvo na čelu s predsjednikom Tuđmanom na međunarodnom sudu proglasiti zločinačkom organizacijom, pa kad to nije uspjelo sada pokušavaju kriminalizirati stranku koja je stvorila tu njima tako nepodnošljivo mrsku državu.proglasiti zločinačkom organizacijom,

VL
MF
maca faca
14:11 13.03.2014.

majmunović drži govor pred australskim predsjednikom kućnog saveta: aboriđini su ovdje slučajno ovo im je slučajna država ....... i klokani pobegli

VL
10
105pao5
18:00 13.03.2014.

"Tajming" presude ide na ruku vladajućoj stranci da skrene pozornost sa "Šegona", "novog voznog parka", "gđe. Žarke".... (moglo bi se u nedogled). Pobjeda na nadolazećim izborima pokazat će jačinu te "zločinačke organizacije" i poslužiti kao odskočna daska za nove, zna se koje!

VL
CR
crolord
18:49 13.03.2014.

Čekajte da SDP ode u oporbu, pa da vidimo koliko će se tek onda njihovih afera otkriti javnosti i koliko će ih završiti na sudu! Vidit ćemo tko će se zadnji smijat!

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.