Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Većina stabilna i nema izvanrednih izbora

HDZ: Neka dušobrižnici stanje podijeljenosti i sukoba potraže u redovima nemoćne, jalove oporbe

Zagreb: Održana sjednica kluba zastupnika HDZ-a
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
23.02.2022.
u 14:30

Podsjećaju da je Branko Bačić još u ponedjeljak poručio da jaki i stabilni HDZ smeta onima izvan HDZ-a, ali se nakon toga, već tisuću puta viđeno, izmišljaju nekakva "previranja", navodni "sukobi", "ultimatumi" u redovima HDZ-a. Nekakve "ponude" - koje ne postoje.

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) poručila je u srijedu da nema izvanrednih izbora ni podjela u HDZ-u te da je parlamentarna većina čvrsta i stabilna, odbacujući "tvrdnje dušobrižnika o previranjima, sukobima i ultimatumima u redovima HDZ-a".

"Naša Vlada nastavlja raditi svoj posao - za koji je dobila povjerenje hrvatskih građana i 2016. i 2020. godine. Stoga neka dušobrižnici stanje podijeljenosti i sukoba potraže u redovima nemoćne, jalove oporbe. U njoj će ga i pronaći", objavio je HDZ na svojim Facebook stranicama.

Podsjećaju da je Branko Bačić još u ponedjeljak poručio da jaki i stabilni HDZ smeta onima izvan HDZ-a, ali se nakon toga, već tisuću puta viđeno, izmišljaju nekakva "previranja", navodni "sukobi", "ultimatumi" u redovima HDZ-a. Nekakve "ponude" - koje ne postoje.

"Tako su danas u svoje snove o rušenju #VladaRH pokušali uvući i DP novom dezinformacijom - koju su u DP-u sami odmah demantirali!", napisao je HDZ.

Poručili su pritom da nema izvanrednih izbora ni podjela u HDZ-u, zaključivši da je parlamentarna većina čvrsta i stabilna. HDZ je uz poruku o stabilnoj parlamentarnoj većini objavio i preslike članaka u kojima se navodi da je Plenković u ozbiljnoj panici i da je HDZ navodno zvao Domovinski pokret i tražio potporu za Vladu, ali su ih rezolutno odbili.

HDZ ukazuje na to da su iz Domovinskog pokreta brzo demantirali tvrdnje o kontaktima s HDZ-om, a Peternel i Bartulica su rekli da im je lakše zamisliti suradnju s HDZ-om nego ljevicom.

Video: Plenković o Milanoviću: "Toksičnost, politička kultura na razni pijanaca u nekoj birtiji..."

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
15:15 23.02.2022.

Andrej, jesi li razmišljao o servisu radara jer sada su ti poštelani na korupciju?

AN
ante411
17:03 23.02.2022.

Hrvatska Drpoljubna Zadruga treba otići u ropotarnicu povijesti.

PR
prahrvat
14:48 23.02.2022.

kako kaže pjesma "psi laju, karavane prolaze"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije