Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE VJERUJU SDP-u

HDZ: Milanovićevi ciljevi su poznati, razbiti Most pod svaku cijenu

tomislav karamarko konzultacije
Foto: Robert Anić/PIXSELL
16.12.2015.
u 21:17

– Svaka opcija u kojoj gubi nadzor nad represivnim aparatom kod Milanovića izaziva strah i paniku jer to ujedno znači i početak procesuiranja kriminalnih radnji koje je počinila njegova Vlada – priopćili su iz HDZ-a

Nakon SDP-ova dopisa u kojem Mostu odgovaraju da je Milanovićevo pismo Mostu usuglašeno i s Predsjedništvom SDP-a i svim partnerima koalicije oglasio se i HDZ.

Priopćenje HDZ-a prenosimo u cijelosti:

"Hrvatska demokratska zajednica ostaje na načelima politike provođenja reformi koja su postavljena kao temelj razgovora s Mostom, za razliku od Milanovića koji u svom pismu Mostu kao glavni problem hrvatskog društva postavlja raspodjelu fotelja.

Milanovićevi ciljevi su poznati: razbiti Most, pod svaku cijenu i svim sredstvima konstituirati Sabor na pet minuta, onemogućiti predsjednicu da imenuje privremenu nestranačku vladu i u nove izbore ući s funkcije premijera, kako bi tijekom kampanje nastavio kontrolirati tokove novca, represivni aparat i državne medije.

Svaka opcija u kojoj gubi nadzor nad represivnim aparatom kod Milanovića izaziva strah i paniku jer to ujedno znači i početak procesuiranja kriminalnih radnji koje je počinila njegova Vlada i članovi njegove obitelji. Milanović u svome pismu navodi nešto sasvim drugo nego što je govorio dan prije na konferenciji za medije, na kojoj je žestoko izvrijeđao HDZ, Domoljubnu koaliciju i Most, i to najbolje govori koliko su ozbiljni njegovi prijedlozi i ponude u pregovorima.

Osim toga, ovaj Milanovićev preokret u izravnom je sukobu s odlukom Glavnog odbora SDP- a koji je u svojim zaključcima odbio sve prijedloge Mosta", navodi se u priopćenju.

HDZ na Twitteru: "Mi smo za reforme, a ne fotelje kao Milanović i njegova neprincipijelna koalicija"

HDZ se i na Twitteru osvrnuo na novi stav SDP-a i koalicije Hrvatska raste. 

– HDZ u pregovorima i dalje ustaje na reformama, a ne na čuvanju fotelja kao Milanović i njegov SDP, poručili su sa službenog Twitter profila stranke.

>>  SDP: Pismo Mostu usuglašeno je i s Predsjedništvom SDP-a i sa svim partnerima koalicije

>> Grmoja: Milanović do petka treba reći s kime je spreman surađivati

Ključne riječi

Komentara 109

MA
manuutd
21:35 16.12.2015.

Zoki nije baš svoj.. Mislim da je upleten i mozak raznih krimi radnji u ministarstvu zaštite i okoliša A tek sukob interesa i razna otvaranja poslova bratu Krešimiru..POREZNA I RAZNE FIRME ZA OCITO PRANJE NOVCA IZVANA Zoki čeka te Remetinec kad tad

Avatar juricamesko
juricamesko
21:37 16.12.2015.

slučajni premijer ne odustaje niti trenutka.od silnoga straha za svoju budućnost ne preza ni od čega.ovo je samo još jedan od niza njegovih pokušaja da dobije na vremenu i razbijanju Mosta.Zoran Milanović najopasnija je osoba za hrvatsku demokraciju poslije Slobodana Miloševića.

BA
barbaizamerike
21:32 16.12.2015.

milanovicu ni ritalin pilule za osmjeh nemogu vise pomoci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije