Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

HDZ: ‘Kraljevec na Sutli će nam biti Zormanovo’

Kraljevec
Mladen Mandić
16.05.2013.
u 14:25

Ivan Zorman: Uvrede, laži i podmetanja HDZ-a Kraljevca na Sutli su ispod svakog nivoa

Kako se bliže nedjeljni lokalni izbori, sve je više nervoze na zagorskoj političkoj sceni. Jedni napadaju, drugi se brane. Tako je primjerice u Tuhlju SDP ponovo aktualizirao problem oko mjesta prebivališta HDZ-ova kandidata za načelnika općine Milivoja Škvorca koji živi na području Kumrovca, a prebivalište mu je Dugnjevec u tuheljskoj općini.

 Uvredljivo pismo

 No, velika bura digla se i u Kraljevcu na Sutli. Tamo je naime u poštanskim sandučićima Kraljevčana osvanulo uvredljivo pismo kojim HDZ koji je u Kraljevcu na Sutli na vlasti diskreditira SDP-ova kandidata za načelnika Ivana Zormana. Njega naime optužuju da uz to što je digao povoljne subvencionrine kredite, a istovremeno zatvorio i firmu i otpustio radnike. Dodaju i kako općinu želi ponovopredati pod upravu Klanjca. Njegova pak brata Stjepana optužuju da se pod okriljem Hrvatske stranke umirovljenika želi samo domoći vlasti i tako ostvarivati mjesečne novčane povlastice. Otišli su i toliko daleko da kažu kako bi se, dođu li oni na vlast, Kraljevec na Sutli, ubuduće zvati Zormanovo.

Ivan Zorman kaže kako su uvrede, laži i podmetanja koje su počele od strane HDZ-a Kraljevca na Sutli ispod svakog nivoa pristojnosti.

 Laži i izmišljotine

 - Kredit koji se spominje u pismu u iznosu od 13.500 eura uredno otplaćujem uz kamatnu stopu od 7,6 posto godišnje. a općina Kraljevec na Sutli subvencionira dio redovne kamatne stope u visini od tek jedan posto godišnje. Moja Ljevaonica „Zorman“ i dalje posluje, a nije zatvorena kako se navodi u pismu. Pitam se kako je moguće da se dotični ljudi iz HDZ-a služe najobičnijim izmišljotinama, a istovremeno ne spominju iznos od 669 tisuća kuna koliko iznosi projekt za izgradnju prometnice kroz šumu Dubrava koju sam kroz udrugu „Hosta“ na javnom natječaju uspio ishoditi od Hrvatskih šuma, a koja kreće u izgradnju u srpnju - rekao nam je I. Zorman ogorčen na navode iz HDZ-a     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije