Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAD MOSTA
Povratak na članak

HDZ je dobio tek prvu bitku...

Glavni arhitekti obračuna s Mostom bili su Plenković, Šeks, Božinović, Jandroković i Bačić

Komentari 60

NI
nikolaanic
08:52 08.05.2017.

Sve će bit u redu, pametno se to sve odigralo ovih dana vidjet ce te dobro je to za budučnost i stabilnost zemlje. Nakon lokalnih će se večina u saboru učvrstiti jer če maske past. Novi izbori nam nebi ništa novo donjeli i mislim da bezpotrebno bačen novac i da nismo na njih spremni.

VL
KL
klaramaric
07:20 08.05.2017.

Tiho tiho tece neretva,nema vise dragaa mostova !

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
08:40 08.05.2017.

Bez optuženika za kriminalno djelo, bivšeg člana SDP-a, čovjeka koji je izašao iz zatvora prije par dana, HDZ nebi bio na vlasti i Vlada bi pala, jadno da jadnije ne može biti...

VL
CO
Cody01
07:30 08.05.2017.

Pogledajte naseg Plenkia...olicenje postenog hrvata domoljuba, jedan dan je u Vukovaru na alki,a drugi dan sastavlja vladu sa svojim kucnim prijateljem Pupovcem. Plenki-pravi pravcati domoljub....neka nam je dragi Bog u pomoci

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
07:48 08.05.2017.

Da nema Pupija i SDSS-a ne bi bilo ni ADZ-a. Zato jedno veliko hvala istinskom domoljubu Pupiju, Minken bojna je uz tebe.

VL
TO
tovaravot
08:40 08.05.2017.

Dobili bitku a izgubit ce rat na prijevremenim izborima koji slijede..

VL
ZV
Zvjerko
08:02 08.05.2017.

Kroz cijeli tekst se protežu tajni noćni sastanci, dogovori ispod stola, vrbovanja, prijevare, lažno izvještavanje partnera, razrade etapa djelovanja... Radi li se ovdje o vojnoj operaciji ili političkim strankama. Kako se ono HDZ voli hvaliti: VJERODOSTOJNO I TRANSPARENTNO! A u svemu tome, već dva-tri tjedna se nigdje ne spominju reforme, narod, radna mjesta, boljitak države... Ali možda sam i ja naivan kad očekujem od naših političara da o tome brinu. I čitam komentare na portalu. HDZ-ovci svrš....ju kako je Plenković prevario Petrova. Pa jeli to cilj politike? Političarima je važno da osvoje vlast, svaka druga riječ im je POBJEDA, a ne služenje narodu, poniznost i poštovanje suparnika. Zar nije degutantno međusobno pozdravljanje Plenkovića i Bauka na splitskoj rivi.

VL
KA
karson
10:07 08.05.2017.

Autorima ovog članka je normalno da partner u vladi tj. Most podrži prijedlog SDP_a o smjeni člana vlade,a da HDZ ne reagira na to.Most se na taj način već drugi pita priklonio inijacitivi SDP_a u rušenju vlade u kojoj i sam sjedi,a glasovanje pojedinih zastupnika po svojoj savjesti ne bi trebala biti ovako velika senzacija.

VL
DU
Deleted user
09:45 08.05.2017.

E, moji Hrvati? Zar smo mi ovolike bitange?

VL
NE
nemanatrag
07:55 08.05.2017.

Agrokor i Gazda vladaju ovom državom i saborom....prava istina je nebitna, bitno je "oporbu pobijediti" i zamagliti stanje u državi.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:00 08.05.2017.

Da, HDZ je imao sasvim dobar osjećaj da u tome trenutku može više. Ali savjetnici s idejama iz nekih prošlih vremena i metodama također, odveli su sve previše daleko. HDZ ima svoje ekonomske interese u Agrokoru. Pokušali su sve daa spase vlasnika i da iz proračuna RH sveukupno daruju Todorića koliko god mogu kako bi se Todorić izvukao iz svojih nekontroliranih ideja o jednoj velikoj regionalnoj kompaniji a da nije imao financijski kapital iza sebe niti širu političku podršku osim iz Hrvatske. HDZ u podršci Todoriću i izravnom laganju Todorićevog ministra Marića cijeloj hrvatskoj javnosti je jako pogriješio jer nije znao kada treba usporiti u tome jer se pokazivala katastrofa. Todorićeve dugove i svemirske kamate koje je nudio bankarskim kamatarima uz "in situ" konkurenciju usred Hrvatske nije bilo moguće vratiti bez snažne financijske rekonstrukcije njegovih kredita i sveukupnog poslovanja. Kompletne procjene i sustav financijske kontrole Todorićevih firmi bile su pogrešne a dodatno je sve to začinilo lažiranje izvještaja i revizorska analiza koja je također išla u smjeru prevare tržišta u cilju lažne slike o Todorićevoj stabilnosti. Most je osluškujući sve to nastojao nekako ne biti dijelom te podrške Todoriću, a to je bilo opasno po HDZ. Slijedi zavaravanje i uspon HDZ-a od još po kojeg zastupnika a zatim udaljavanje od sretnog trenutka kada je HDZ na čelu s Plenkovićem mogao ostvariti apsolutnu većinu. Što kasnije izbori, to će biti gore za HDZ i Plenkovića osobno.

VL
ME
Merlin
09:48 08.05.2017.

'smaknuli'??? ajooj, malo je nezgodan taj termin, nije li ? onda 'minglaju'??? eeee, ivica, ivica, malo si se zanijela (btw. FYI da si napisala 'se minglaju ili 'minglaju se' ajde de, ali ovako ti ta riječ ovdje ne stoji.

VL
MI
Mimizo
07:26 08.05.2017.

ovi novinari sve znaju kako samo imaju razvijenu maštu

VL
ZD
zdepar
14:21 08.05.2017.

HDZ je dobio tek prvu bitku..., ali jednu od najslađih, nešto se zadnjih dana baš ne čuje za mistera show me the number !?

VL
GV
golub Vaso
09:15 08.05.2017.

Pupovac i Hasan u koaliciji, glavni arhitekt Agent Sova

VL
MM
Micek.mrcko@gmail.com
09:00 08.05.2017.

Uskoro ce novi izbori jer ova Vlada nemoze opstati jer mala bara a puno krokodila, pametnom dosta

VL
PI
Pikador
11:16 08.05.2017.

Mostovci su napali HDZ prvi s ledja !!! ++++++++++++++++++ Treba biti objektivan i ne zaboravljati. Most je prvi s ledja napao Vladu. Valjda su zbog podrške medija precijenili svoje snage. Ali najbitnije je da im do radnih mjesta i radnikaka nije nimalo stalo. Ovo što opisujete kao podzemne radnje su potezi onih koji se moraju braniti od štetnog aferaštva, i hvala bogu uspješno izvadili su si nož medju lopaticama.

VL
MA
MarkoKosmicki
08:48 08.05.2017.

ja0 vama farizeji licemjeri jedni .vise v0liteprva mjesta u crkvama i na skupovima da bi vam se klanjali i p0zdravljali st0 lijep0 g0v0rite a nista ne cinite k0marca cjedite a devu pr0zdirete duse su vam ka0 0kreceni gr0bpvi izvana uredjenini a iznutra puna trulezi i. k0stiju pravednika,ja0 vama farizeji i licemjeri jedni

VL
DO
doby43
09:09 08.05.2017.

Ako je ovo istina, onda je to još veća tuga i jad. Toliko prepedenosti, nagovaranja i kupovine HDZ-a drugih sabornika. Katastrofa

VL
Avatar Matija22
Matija22
07:22 08.05.2017.

to vam je dokaz da je adz opet iskoristio most samo da napravi vladu i da bude na vlasti,nije njima u interesu da se radi za boljitak hrvatske zajedno već da se gleda svoje dupe ,most će na sljedečim izborima dobiti duplo više glasova

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.