Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

HDZ jača lokalne šerife

Izravni model biranja lokalnih šefova nije ispunio očekivanja; ne treba ga ukinuti nego mijenjati, ali ne na način na koji to traže vladajući, tvrdi profesor Ivan Koprić

Komentari 6

PO
pozornik66
22:27 10.07.2017.

Nije samo hdz, hns, manjinci i ostali, ali Novinar ne smi zucnit protiv ovih drugih nego samo lupa po hdz-eu. Partijski odgojeno

VL
CA
carlo20
22:39 10.07.2017.

Ovaj je neki savjetnik Bernardićev. Večernjak ima zadatak kao pravi partijski medij svako malo izreklamirati i upoznati javnost s likovima iz Bernardićevog kruga, pročitani ste sdp gubitnici.

VL
ZR
Ze Roberto u
23:34 10.07.2017.

Baš dobar naslov, a,!! ?? Drugarice Ševo ....! Izabrani čelnici nisu nikakovi šerifi, nego pošteni ljudi koje su birali pošteni birači!!! A to što partija nestaje? ... pa zar već nije krajnje vrijeme?

VL
PE
pepomacan
23:46 10.07.2017.

Udboiva promiče SDP-udbo spinove!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:11 11.07.2017.

lokalni šerifi? ako vam smetaju, ajmo onda ukinuti komplet lokalnu samoupravu, pa ćete hodočastiti u zagreb za svaki problem koji imate. susjed vam ne kosi parcelu pored vas, i smeta vam? u zagreb prijaviti! susjed često pali smeće? u zagreb prijaviti! graba uz cestu vam nije očišćena, pa vam kod jačih kiša voda ulazi u dvorište? zvati u državnu agenciju, čekati kad ekipa iz zagreba dođe, evidentira, i naredi sanaciju naredne godine. lampa javne rasvjete je pregorjela? zvat u zagreb! imate problem sa odvozom smeća? javiti se u državni komunalac! susjed je zapustio vinograd pored vašeg? u zagreb doći, objasniti inspektorici vaš problem, naravno, nakon 2 tjedna čekanja u zgradi. jer nemate samo vi problem. i tako dalje. nemate pojma što je grad, općina, znate samo za 'uhljebe'. problem lokalne samouprave je manjak novca, premale ovlasti, a prevelika očekivanja i obveze. preveliki broj općina je jedini problem, sve ostalo je igra riječi.

VL
DU
Deleted user
22:23 10.07.2017.

kao sto je hrvatska protektorat brisela isti takav vazalni odnos ima lokalna uprava i samouprava prema zagrebackim turbouhljebima ili salonskim zagrebackim politicarima svih fela

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.