Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednik Vlade
Povratak na članak

Štromar o pregovorima HDZ-HNS: Pusić i Vrdoljak su pokrenuli inicijativu

- Ti pregovori su počeli poslije prvog kruga lokalnih izbora - rekao je Štromar.

Komentari 8

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
21:27 12.06.2017.

Štromar, u vezi one ploče u Jasenovcu za koju si rekao da ćeš je skinuti, pozvali su te HOS-ovci da ju osobno dođeš skinuti, i da se prije toga najaviš.

VL
Avatar punkufer
punkufer
08:53 13.06.2017.

Ispada da Pusićka laže. Nemoguće!

VL
Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
22:10 12.06.2017.

i ovaj pila naopako... pa kome vise vjerovat? Plenkovicu nadam se da neces jos dugo!!!

VL
SH
Shaman
14:20 13.06.2017.

Ma nisam ja ništa kriv, oni su sve počeli dogovarati, a ja sam samo uletio na kraj, nisam više imao kuda pobjeći, jednostavno sam morao postati potpredsjednik vlade. Vidite kako je meni bilo teško s njima.

VL
Avatar Brankok
Brankok
07:55 14.06.2017.

Nema poštenih političara.......ušli su u Sabor u koaliciji s SDP a sad se priklonili HDZ. Svih tih 5 Saborskih mjesta bi trebali napustiti jer su prevarili svoje glasaće. Ali gdje ste vidjeli danas u Hrvatskoj da političari imaju obraz??? Čast izuzecima, ali njih se nabroji na prste jedne ruke !

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:08 13.06.2017.

Ma naravno da je ta inicijativa bila u skladu, šta mislite da bi vrdoljak smio napravit nešto samoinicijativno bez seke, dajte molim vas, skužili su da je most prijetnja kompletnoj seoskoj političkoj kasti i jednostavno su ih maknuli, pustimo sadd svjetonazor, lovica je ipak jača, usput samo da naspomenem da hrvatski narod uključujući onu penkalu na izbornoj klupici ne služi ničem drugom no magarčenju udruženih stranačkih seoskih zločinačkih organizacija, tj bandi, mislim da bi im se trebalo sudit po toj osnovi , nemaju vam oni veze sa narodom to je čista banda, al narod ima jedan jedini problem svaka kuća ima barem po dvoje takvih u kući, tako da ništa od revolucije, kako je tako je, hvala ljepa i doviđenja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.