Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamjeraju licemjerstvo

HDZ Grada Vukovara postavlja pitanje: Je li to onaj isti Ivan Penava?

Foto: HDZ
1/4
04.10.2022.
u 19:35

Vukovar zaslužuje više i bolje od licemjernog gradonačelnika koji sa Željkom Sabom obnaša vlast, a s Kremljenkom s Pantovčaka koji sramoti Hrvatsku ispija kave. Krasno društvo, nema što! – stoji u priopćenju vukovarskog HDZ-a.

Poslije današnje konferencije za novinare u kojoj je gradonačelnik Vukovara i predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava prozvao Vladu RH za neuspjeh na glasovanju u BiH oglasio se i vukovarski HDZ s priopćenjem kojega su nazvali "Je li to onaj isti Ivan Penava?“. Predočili su pri tome i fotografiju ispod koje su napisali "Ovaj čovjek na slici je prije 4 godine potpisao plakat potpore Draganu Čoviću, a sada se pita što je on radio zadnjih 6 godina? Ivane, Ivane, 2022 - 2018 = 4!”

-Sada nas već zabrinjava još jedna dijagnoza gradonačelnika Penave. Osim kroničnog licemjerstva vidljiva je i politička amnezija. Srećom, postoje dokazi. Za Penavu je svaki uspjeh hrvatske države i hrvatskoga naroda neuspjeh. Radikalizira društvo, poziva na prosvjede, a onda redovno doživi debakl. Gradonačelnika Vukovara Ivana Penavu još jednom pozivamo da se počne baviti svojim gradom, svojim proračunom i politikom svoga grada. Vukovar ne može biti na listi tih avanturističkih pothvata. Vukovar zaslužuje više i bolje od licemjernog gradonačelnika koji sa Željkom Sabom obnaša vlast, a s Kremljenkom s Pantovčaka koji sramoti Hrvatsku ispija kave. Krasno društvo, nema što! – stoji u priopćenju vukovarskog HDZ-a.

Dodaju i kako HDZ grada Vukovara ovim putem čestita HDZ-u i HNS-u BiH na dosad najvećem političkom uspjehu! Napominju kako je HDZ-ova Borjana Krišto dobila 98-99 posto glasova u brojnim hrvatskim mjestima i pokazala jedinstvo hrvatskog biračkog korpusa! To je uspjeh! 

-Oporba, odnosno Komšić, pobijedio je glasovima iz najvećih gradova gdje Hrvata gotovo nema. To je rezultat nepravednog izbornog inženjeringa. Po tome pitanju pozdravljamo intervenciju Visokog predstavnika Schmidta u Ustav federacije BiH i Izborni zakon, koja je rezultat izravnog poticaja premijera Plenkovića i jedan od najvećih vanjskopolitičkih uspjeha Vlade RH. Rezultat je to dugogodišnjeg rada, stvaranja savezništva i povjerenja te potvrda kredibiliteta kojeg Hrvatska ima na međunarodnoj razini. Hrvatska ima jasan položaj u Europi i koristi ga kako bi zaštitila Hrvate u BiH, suprotno od predsjednika Milanovića kojeg simpatizira Penava, a koji je pokidao sva savezništva te u ovom procesu ponovno nije bio na strani ujedinjenja hrvatskog naroda – navodi se u priopćenju HDZ-a grada Vukovara.

VIDEO: Ukrajinci objavili preporuke što učiniti u slučaju nuklearnog napada: Kada koristiti jod, gdje se skloniti...

Komentara 8

BA
Barba56
20:47 04.10.2022.

Jeste , to je onaj isti Ivan Penava , samo vise nije za vas nego iskljucivo za Vukovar i Vukovarce .

AN
ante7
06:42 05.10.2022.

HDZ izdaje priopćenja kao nekad SKJ.

MA
marsovka
20:39 05.10.2022.

Surađuje s Željkom Sabo i Milanovićev,a skime vi surađujete? Hrvatsku sramote lopovi i vi koji ih štite ,a ne Milanović.Milanović ima grub izričaj,ali on vam sve kaže ono što vam ide,a mi nemamo priliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije