Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: BOŽO PETROV
Povratak na članak

HDZ godinama obmanjuje javnost, a sad naočigled cijele zemlje uvodi i diktaturu

Ja svojoj djeci mogu pogledati u oči. Dao sam ostavku jer previše volim svoju domovinu da bih na bilo koji način sudjelovao u uzurpaciji vlasti i cirkusu koji su odlučili provoditi hadezeovci na čelu s Andrejem Plenkovićem, tvrdi čelnik Mosta

Komentari 230

ZA
zakrapina
19:48 06.05.2017.

Svatko tko je normalan vidi da most nema nikakvih rezultata i da se njihova politička platforma svodi na politikanstvo, demagogiju, populizam, svađe, te širenje atmosfere straha i laži. Ovaj most je nešto poput špijunsko-policijske stranke. Odrekli se resora koji generiraju rast i boljitak hrvatskih građana, a uhvatili se represivnog aparata. Odmah sam znam da su muljatori. Svima moraliziraju, a sami Mostaši su definicija korupcije! Kako inače nazvati aferu Grizli gdje imamo čak i ugovor službene Mostove agencije za odnose s javnošću sa stranom tvrtkom, u kojoj agencija strancima iznajmljuje vlastite ministre, da s pozicija ministra vrše pritisak i lobiraju protiv konkurentske tvrtke, čak i do razine pokretanja kaznenih procesa? Obzirom da sada Most više ne kontrolira represivni aparat, kojem su na čelu bili upravo ministri upetljani u aferu Grizli, mislim da je sada vrijeme za konačno procesuiranje afere Grizli, koja je daleko najodvratnija afera političke korupcije u Hrvatskoj ikada.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
19:47 06.05.2017.

Bozo za Plenkovicevu povezanost u zastiti kriminala u Agrokoru iskljucivo nas zanimaju dokazi u vidu papirnatih tragova,snimki ili svjedoka.sve ostalo kod vas u Metkovicu zove se mlacenje prazne slame.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
19:42 06.05.2017.

Dragi Bozo samozvani spasitelju, moralna verikalo, demagogu destruktivnog karaktera objasni nam kako je to Hdz uveo diktaturu a nitko nije zatvoren, mediji nas obavijeste dok vi ,Grmoja ili Bulh otvorite usta ma sto god izgovorili bez dokaza ,argumenata,bilo kakvog papira,snimke,slike ili bilo cega drugoga.sve ovo sto svaki dan izjavljujete po medijima vise govori o vama i vasem jadu i tuzi zbog izgubljenih fotelja nego o Plenkovicu kojeg niti malo ne simpatiziram i Hdzu.fotelje, privilegije i moc koju ste igubili jedini su vas pokretac.

VL
Avatar Feniks
Feniks
19:42 06.05.2017.

Kako će Božo sada vraćati milijun kuna kredita subvencioniranog od države? Lako se može dogoditi da na vjerojatnim izborima prođe kao Holy.

VL
PU
paul-umpe
19:46 06.05.2017.

pa sto si bio s njima ako je tako.Ti si obicni gubitnik

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
19:45 06.05.2017.

bravo Bozo docekao si da ti plescu jedino na Iblerovu trgu.ako si zaboravio tako su pljkeskali i svojoj ikoni Milanovicu pa ga vise nigdje.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
19:52 06.05.2017.

molim vas u VL sutra je nedjelja hajde nas postedite bilo kakvih izjava bilo koga od politicara.samo da se barem jedan dan odmorimo od njih.

VL
DO
Donald
19:38 06.05.2017.

Gospodin Petrov ovim sam sebe nadmašuje u pričanju gluposti. Očito da živi u nekom svom svemiru, daleko od svake logike i stvarnosti.

VL
KA
karlodrago
19:43 06.05.2017.

Žao mi je Bože jadnik se rasplakao ,morat će potražiti psihijatra.To mu je škola da se nehvata u borbu sa boljim od sebe /Plenkovićem/.

VL
MA
matti
20:12 06.05.2017.

On o poštenju koji je imao policiju i pravosudje. Stititi Hns ,Sdp i Cvitana to moze samo mentalno poremecana osoba ili njihov igrac.

VL
PO
pozornik66
19:50 06.05.2017.

Iva obmanjuje javnost, Marić nije opstao zbog Sauche nego zbog parlamentarne većine . Većina saborskih zastupnika je glasovala za Marića a medju njima i dotični Saucha.

VL
DU
Deleted user
19:38 06.05.2017.

U drzavi nema osobe bez obzira na spol, vjeru, ideologiju, boju koze, naciju ...... koji nije zadovoljan sto je Plenkovic ponizio Petrova.

VL
JK
jurica.kovač
20:52 06.05.2017.

Božo meni se čini da ti obmanjuješ javnost

VL
IV
ivaiva3
20:54 06.05.2017.

Petrov takve gluposti priča da mu preporučujem da popije jedan Normabel! Most samo trguje foteljama!

VL
KR
krunek
20:44 06.05.2017.

e Božo kaj glumataš vidi se kak si jadan i pohosan za vlašču !

VL
DU
Deleted user
20:18 06.05.2017.

I tako, Božo Petrov kod Božo Petrov! Trabunjanje istih fraza, ispraznih, populističkih i uglavnom iskonstruiranih laži! I nakon prvog raspada koalicije se HDZ-om - bile su iste fraze, isprazne i populističke. Isto je trabunjao kako narod sve vidi i sve zna! I narod je sve vidio i sve znao - pa je HDZ dobio izbore a Petrov je s 19 mandata pao na 16. Nije li bilo tako? I ovaj puta je narod sve vidio i sve zna. Ali ne vidi narod to tako kako si Petrov priželjkuje. Vidio je i narod na koji način je vodio zadnja tri dana Sabor, što se je sve u Saboru govorilo - koji je populizam ispranih mozgova podržavao. I dobro je da narod sve vidi i sve zna!!

VL
DU
Deleted user
20:09 06.05.2017.

Hello Petrov, Plenković ne uvodi diktaturu. To je iz vašeg ugla možda tako. Ali za doktore se nude mnoga radna mjesta na zapadu pa izvolite. Kad vidite malo svijeta onda će vam biti jasno da jedna vila u hrvatskoj nije vrijedna niti truda a kamoli krađe. Plenkoviću se čudim da se doveo u nezgodnu situaciju, kao prvo ulazak u koaliciju bez koalicijskog ugovora. To isto podsjeća na SFRJ odgoj i jednopartijski sistem. dogovorit ćemo se... Sad se malo svađajte... I uživite se malo u opozicijski posao. to je drugačije nego kod izbornih aktivnosti. Znači imate uvid u kakvoću rada HDza bolji nego drugi, pa argumentirajte na svaki njihov potez u saboru i objasnite javnosti koje skrivene planova sprovodi HDZ kao vladajuća stranka i mi ćemo vam biti zahvalni. Inače ne.

VL
JK
jurica.kovač
20:21 06.05.2017.

Kako su samo Mostovci organizirali sebi doček da ispadne da ih podržava cijeli narod,koja prozirna i naivna politika.Ovi psihijatar stvarno misli da je cijeli narod spreman za njegovu rsihijatrijsku ordinaciju,pa ni u vrapču mu svi nisu povjerovali u tu praznu priču.

VL
SR
srečko45
20:25 06.05.2017.

pa ako se vratimo malo unatrag onda možemo svatiti da ste vi htjeli diktaturu jer ste htjeli uhljebiti svoje kadrove i istisnuti HDZ i što se pokazalo kada se Vi i SDP srušili Karamarka ali evo sud je dokazao da je Karamarko štitio nacionalne interese i sada će porezni oveznici platiti svu štetu koju ste Vi prouzroćili i opet ste prihvatili igru SDPa po toj logici ako ode Marić nema kriminala u Agrokoru a najviše boli što ništa niste učinili što ste obećavali pa tako vaš ministar nije smijenio kadrove Ranka Ostojića i našao lopova u svojoj kući a vaš ministar ni Vi ništa niste oduzeli protiv ovršnog zakona kojeg sud EU proglasio ništavnim.....eto vidjelo se koliko Vam je do fotelja stalo dokaz su vaše fiziološke potrebe

VL
GO
gordana93
21:28 06.05.2017.

pa o cemu ovaj prica skupili su 79 potpisa za tvoj opoziv,ti si se jos pet dana drzao za fotelju i onda kad si vidio da si izvisio skroz dao si ostavku ti nisi imao povjerenje u saboru pa daoo ostavku nemoj nas raditi budalama sto se tice tih tvojih optuzbi bilo bi u najmanju ruku ljudski korektno da javnosti pokazes barem jedan dokaz za to sto govoris i ti i grmoja lupetate iste neutemeljene lazi od onog dana od kad vam je plenkovic smjenio ministre (svaka mu cast ) mislili ste da ste previse vazni i da se bez vas ne moze malo ste se prevarili i stalno ste glumatali malo bi bili vlast,malo oporba,uvjek neodlucni,stalno ucjenjujete i sl ja sam da se ide na izbore pa da vidimo kako cete onda proci ljudima koji za svoju placu se dobrano narade je dosta takvih populista kao sto ste vi za 20.000,00kn koliko vam iznosi neto placa sto vi radite osim sto nas radite budalama? sram vas bilo

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.