Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEČKO-BARANJSKA

HDZ će predložiti Ivanovića za predsjednika Skupštine

goran ivanović
Davor Javorović/PIXSELL
04.07.2013.
u 13:54

HDZ-ovci su o tome već razgovarali i s HDSSB-ovim županom Vladimirom Šišljagićem

Osječko-baranjski HDZ-ovci na iduću, treću, a istovremeno i posljednju konstituirajuću Skupštinu Osječko-baranjske županije doći će sa svojim prijedlogom, odnosno da se za predsjednika izabere njihov kandidat Goran Ivanović. O tome su već razgovarali i s HDSSB-ovim županom Vladimirom Šišljagićem.

- Bili smo na pregovorima, ali u ovoj fazi bilo bi nekorektno davati neke izjave - potvrdio je to pred novinarima danas u Osijeku i predsjednik osječko-baranjskoj HDZ-a Davorin Bubalović te dodao kako je s cijelom situacijom već upoznat i stranački vrh.

- S obzirom da su dosadašnja dva pokušaja konstituiranja propala, kao ozbiljna i odgovorna stranka idemo sada sa svojim kandidatom jer nikome u interesu nisu novi izbori - zaključio je on.

>> Nesuđeni čelnik završio u bolnici, frcalo između HSP-a i HDZ-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije