Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na bogoslove
Povratak na članak

HDZ: Bogoslove su tukla i djeca esdepeovaca

Šibenska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv maloljetnika osumnjičenog za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 19-godišnjem bogoslovu, državljaninu BiH

Komentari 15

RU
rusko
21:54 18.03.2013.

Ako želimo pogledati istini u oči,ovo je definitivno sramota.sutra mogu ovako proći bilo čija djeca,bilo gdje na svijetu.Zato je zaista teško čitati pojedine komentare koji su više nego primitivni.

VL
YU
yututu
22:54 19.03.2013.

Svi se sad vade na "socijalu", a brzo zaboravljaYU tko je ovdje nedavno sijao ne samo mržnju, već masakre i progone, rušenja paljenja ...i da poslijedice ostaju u vidu netrpeljivosti, pogotovo ako nema kazni za srpske zločince, dok sepobjednički braniteljii i generali i dalje progone poput zvijeri

VL
GE
generaly
12:10 18.03.2013.

Ovo za manastir Krka je istina, znam iz osobnog iskustva, furaju svoju velikosrpsku priču. Za razliku od ostalih srpskih manastira koji poštuju svoju hrvatsku Domovinu i žele složno živjeti sa Hrvatima.

VL
Avatar tkoznahdz
tkoznahdz
14:06 18.03.2013.

Njima je puno lakše se svetiti svima koji ne misle kao oni jer im i njihov idejni "vođa" javno šalje poruke, zna jako dobro da će to oni na terenu provoditi. U svim neredima i nezadovoljstvima su "znase" kao predvodnicici i medijski promotori podrške nasilništva. Javno režiraju postupke, a kada se dogodi nešto onda se ograđuju kao oni ništa neznaju. Izgubili su osjećaj domoljublja i poštovanja jer nemogu više raditi kako su naućeni, "kupi sve šta nam ide u korist" pa i loše ćemo potkupiti i okrenuti kako nama odgovara, da to je moglo dok su narodnim novcem plačali poslušnike, a sada su "paraziti" izgubili domoljublje kada više nemogu do novaca.

VL
LA
Lavica7
16:21 18.03.2013.

Ne brine li vas ovolika agresivnost kod mladih ljudi? Fizicki se obracunava sa neistomisljenosti, razlicitosti, starcima, zivotinjama... Nesto je jako zabrinjavajuce u svemu ovom. Ne treba ih dijeliti ni po strankama ni po obiteljima ni po nacionalnosti. 'Naproisto ih svrstati u ono u sto pripadaju...u delikvente. I tako ih kaznjavat.

VL
Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
16:32 18.03.2013.

Junaci su napali šipkama na nenaoružane. Morati će pripaziti idučih dana kada noću budu vani na ulici ! Budale. Svu našu djecu dovode u opsnost !

VL
G5
G59AGRAM
17:08 18.03.2013.

Gledam sliku. Ni po čemu ne vidim da su to srbi, još manje fratri. Možda da su šutjeli ne bi im se to dogodilo. Ako su provocirali dobili bi batine bez razlike koje su vjere. Ovaj sa razbijenim nosom ima maskirnu jaknu koja se vidjela na pripadnicima JNA. Još je stranac u Hrvatskoj. Uz izjave premijera nije ni čudo da su ovakvi dobili krila. Da postoji pravna država bilo bi i pravednosti, ali uz ovakvu vlast toga nema.

VL
DU
Deleted user
18:15 18.03.2013.

Vama, dragi moji komentatori nije čudan "tajming" u kojem se ovo gore navedeno "dogodilo"?!!!

VL
RA
razzum
19:59 18.03.2013.

G59AGRAM Bravo za stav gospodine,vi ste izgleda neki vidoviti pa znate da su provocirali...JNA jakne? Pa to su mladici od 16 godina,znaci rodjeni su 1996,7 6 godina od kad je JNA prestala da postoji(posle Dejtona) i jos opravdavate sto sute sto su ih tukli time sto su stranci? Meni je vas komentar nerazumljiv potpuno.

VL
BE
bezobrazna
22:57 18.03.2013.

dakle... za sada smo iz svih medija čuli priču samo bogoslova, ali, kako svaka priča ima dvije strane, mene iskreno zanima što druga strana ima za reć o ovome.

VL
BI
bilikamen
23:13 18.03.2013.

Boga mi vi ste bolesni. Kakve veze ima u kojoj je stranci otac tih mladića. Najpametnije bi bilo za hrvatsku i hrvatski narod da se te stranke pod hitno raspuste i da već jednom postanete hrvati a ne HDZovci, SDPovci, Hssocvi i kako se već opredjeljivate. Te silne stranke i jesu nanjela zlo hrvatskom čovjeku. Ugledajte se malo u nas koji živimo izvan domovine, koliko smo složni i koliko nam je stalo do zajedništva.

VL
KA
Kajveliš
23:37 18.03.2013.

Zašto novinari forsirate samo jedne,te bogoslove...A ne date u javnost i 2. stranu..Možda oni imaju nešto za reć..Ovdje se stječe da je već i sud obavljen i to je to...Znate vi onu "jedan novčić nikad ne zvecka sam"

VL
Avatar kanonik
kanonik
21:43 19.03.2013.

Gledam profil jednog od pretučenih na fejsu.Taj se i ne deklarira kao učenik već kao vojnik republike srpske.Nebili naše službe to trebale istražiti

VL
YU
yututu
23:01 19.03.2013.

Neki pokušavaju za sve okriviti Hrvate "nazionaliste", dok su bogoslovi "nevinašca", a ima izviješća o izazivanju upravo tih bogoslova, jer zloupotrebljavaju status pripadnika srpske manjine - zaštićene poput ličkih međeda - zašto nema uravnoteženog pristupa kod političara, zašto n. pr. pupovac i "Pravednik" bez rezervi optužuju za sve samo Hrvate ?

VL
AD
adolf
10:56 20.03.2013.

Sto su trazili to su dobili. Samo malo premalo.srbi samo vredaju i provociraju gdje god stignu jer su primitivci i ne vide dalje od nosa. A sve je to samo zato jer im mali ivo i milanovic daju podrsku. A za onog seronju pupovca je tonormalno da odma za sve optuzi hrvate. Za njega su i stanimirovica hrvati krivi sto je vukovar razoren. Pa dokle ce nam ovi jos praviti teater u njihovoj reziji? Dok sam ja bio dijete druzili smo se sa pravoslavcima i nikad se nije desio ni najmanji sukob izmedu nas. Postivali smo jedni druge i svi smo znali za svakoga tko je tko. I za Bozic bi dolazili jedni drugima cestitati pa smo se pomagali kad je kome sto zatrebalo i sve je bilo dobro dok se nisu povampirili i dali zavesti od one bolesne cosiceve politike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.