Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kleveta

HDSSB-ovci zadovoljni presudom u slučaju 'perilica'

Krešimir Bubalo
Patrik Macek/PIXSELL
20.06.2014.
u 13:25

- Zadovoljni smo jer ova presuda potvrđuje ono što smo govorili, kako je stožer Ivice Vrkića u nedostatku argumenata, kvalitetnih projekata, pristupio lažima i prljavoj kampanji - poručio je HDSSB-ov glasnogovornik Karlo Šatvar.

HDSSB-ovci su zadovoljni presudom za klevetu u korist bivšeg osječkog gradonačelnika Krešimira  Bubala za slučaj “perilica”.

Krivim je proglašen Ivan Grbešić koji ga je javno prozvao rekavši kako je Bubalova perilica kupljena  novcem gradske tvrtke. Tvrdio je kako se to dogodilo dok je radio u  trgovini  kućanskim  aparatima. Slučaj je u javnosti “buknuo” tijekom prošlogodišnje izborne utrke za gradonačelnika.

"Presuda potvrđuje ono što smo govorili"

- Zadovoljni smo jer ova presuda potvrđuje ono što smo govorili, kako je stožer Ivice Vrkića u nedostatku argumenata, kvalitetnih  projekata, pristupio lažima i prljavoj  kampanji. Ovo je ujedno i presuda njegovoj kampanji - poručio je HDSSB-ov glasnogovornik Karlo Šatvar. Grbešić je kažnjen s 2.100 kuna uz rok kušnje od dvije godine, ali mora podmiriti 7.500  kuna  sudskih troškova.

Prva je to od nekoliko pokrenutih tužbi za klevetu koje je Bubalo do sada, nakon gradonačelničke kampanje, dobio. - Preko takvih stvari se ne može prelaziti. Normalno je da nikada nisam dobio ni olovku, a kamo li perilicu - dodao je Bubalo koji protiv Grbešića ulazi u građanski spor putem kojega će tražiti naknadu štete od 100.000 kuna.

>>Nisu isključeni ni novi izbori u Vukovaru

>>Šišljagić više neće biti predsjednik HDSSB-a

Komentara 1

IS
ivan.s.simenic
22:10 20.06.2014.

Je li ovo drugostupanjska presuda? Bilo bi dobro da piše koji sud i u kojem gradu i koji sudac je predsjedao vijećem ili sudac pojedinac??.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije