Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"LAŽNO SMEĆE"

HDSSB: Država nam sliči na osmi nastavak Harryja Pottera!

buric dinko
Arhiva VL
10.03.2010.
u 13:13

Potpredsjednik Hrvatskoga demokratskog saveza Slavonije i Baranje dr. Dinko Burić odbacio bilo kakvu mogućnost zbližavanja njihove stranke s HDZ-om.

- Država nam sliči na osmi nastavak knjige o Harryju Potteru. Banski dvori u Hogwartsu, u kojem više nema zločestog Voldemorta, ali je zloduh prisutan u zidovima dvorca dok premijerka Jadranka Kosor neodoljivo u prijepodnevnim satima podsjeća na rukovoditeljicu Dolores Umbridge, a popodne na Rolandu Hook, učiteljicu letenja na metli - slikovito je danas u Osijeku potpredsjednik Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje (HDSSB-a) dr. Dinko Burić oslikao politički vrh države i odbacio bilo kakvu mogućnost zbližavanja njihove stranke s HDZ-om.

Tekst u Jutarnjem listu o ugodnom čavrljanju Vladimira Šeksa i Vladimira Šišljagića na utakmici Osijek - Dinamo, kao očit dokaz boljih odnosa, nazvali su HDSSB-ovci "lažnim smećem" jer, dok je Šeks bio na tribinama, Šišljagić je bio u Jakšiću sa seljacima.

- HDZ je ambrozija pokraj koje se ne može disati, a Glavašev HDSSB bit će herbicid za HDZ. Premijerka će dobiti broš u obliku karte za pučku kuhinju da je podsjeti na situaciju u zemlji, a ministar Čobanković broš u obliku traktora s brodskim motorom i izvanbrodskim kormilom - zaključio je Burić.

Predsjednik HDSSB-a dr. V. Šišljagić dio teksta "Šeks želi pomoći B. Glavašu" nazvao je novim pokušajem pritiska na sud u slučaju Glavaš, "nebuloznim opservacijama" i "notornim lažima". Glavaš će se, kaže, znati sam obraniti od montiranog procesa u ponovljenom postupku.

Komentara 3

OB
-obrisani-
08:32 13.03.2010.

Ovaj je Burić duhovit čovjek. Naš narod bi trebao cijeniti ljude koji znaju kako nešto reći. Te kosorovštine i bebićevštine je stvarno predosta.

JA
jarac
13:52 10.03.2010.

Naravno, pa vi ništa i ne znate nego vrijđati. a da uzmeteza glasnogovornika onog sa patomčaka što je danas dobio nogu.

KR
krka
15:35 10.03.2010.

Bože oslobodi nas takove politike i takvih političara! Ostale stranke nisu opatice, ali ne zamjerite kada vidim čelnike HDSSB-a naježim se i pomoz Bože i čuvaj Bože onoga koga liječi vrli doktor-predsjednik. Nemam namjeru nekoga vrijeđati, ali mislim da je gos. doktor najozbiljija konkurencija Kradimiru što se prostakluka i bahatosti tiče! Žalosno, ali istinito, te i slične političke nakaze financira mali hrvatski čovjek preko državnog proračuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije