Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policijska tortura?
Povratak na članak

HČSP: Policija protiv nas krivotvori dokaze i lažno svjedoči

'Na sudu je pala još jedna u nizu policijskih akcija protiv Hrvatske čiste stranke prava, a što uglavnom inicira Prva policijska postaja u centru Zagreba'

Komentari 5

ZI
zigizagi
11:20 17.01.2013.

Ovo se sramota! Pa ovako Hrvate ne maltretira ni srpska policja u Srbiji, kako to rade policijski drugovi iz Zagreba. Neka se srami cijela 1. Policijska postaja u Zagrebu i neka se srami taj bijednik JOSIP MIKIĆ! Pravaši iz HČSP-a,, ne dajte se! Narod je uz vas!

VL
ŠZ
Šumski zvjerinjak tzv "antifaš
10:18 17.01.2013.

Tragedija kakva "pravna" država i kako i policija krivotvori dokaze te lažno svjedoči a to treba hitno prijaviti EU institucijama koja udružena sprega,dugogodišnje indoktriniranje totalitarizmom crvenih medija i "pravne" države je na djelu u crvenoj Hrvatskoj. Jedina normalna hrvatska strankaka ostale su ili 100% slavoservske ili 80% ili 30-50 % slavoservske.

VL
KA
Kajveliš
14:05 17.01.2013.

Prtija je na vlasti..diktatura će bit pravilo,ne iznimka....

VL
Avatar madcap
madcap
16:54 17.01.2013.

Sve neki "čvrsti momci" a stalno nešto kukaju. Kao Kalimero.

VL
DO
domoljubxy
22:30 17.01.2013.

Nedajte se nikome da vas zatvara i osuđuje bez dokaza.Za takav slućaj taj Mikić bi trebao biti smjenjen i protiv njega i njemu slićnih treba podnesti odgovarajuće prijave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.