Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

HČSP: Policija protiv nas krivotvori dokaze i lažno svjedoči

'Na sudu je pala još jedna u nizu policijskih akcija protiv Hrvatske čiste stranke prava, a što uglavnom inicira Prva policijska postaja u centru Zagreba'
17. siječnja 2013. u 09:38 5 komentara 76 prikaza
hčsp (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Policija krivotvori dokaze i šalje svoje snage na nas, tvrde iz Hrvatske čiste stranke prava.

– Na sudu je pala još jedna u nizu policijskih akcija protiv Hrvatske čiste stranke prava, a što uglavnom inicira Prva policijska postaja u centru Zagreba. Ova se presuda odnosi na događaj od 8. svibnja 2011., kada je HČSP imala tiskovnu konferenciju na Trgu bana Josipa Jelačića, a povodom obljetnice pada Zagreba. To se, naravno, nije svidjelo „profesionalnoj“ policiji, pa je nas petoro opkolila snagama od 30 interventnih, temeljnih i policajaca u civilu, stoji u priopćenju HČSP-a.

Već samo dizanje tolikih policijskih snaga dovoljno govori samo za sebe, i otkriva iznimnu motiviranost policije da se HČSP-u na svaki način onemogući djelovanje, da se zastraši članstvo i da ga se maltretira, najprije policijskim torturama, a onda i razvlačenjima po sudovima. Predsjednik Miljak samo je zbog ovoga slučaja morao ići na sud tri puta. Ova presuda je dokaz da u Hrvatskoj postoje i pošteni suci, koji se drže prava i pravde i koji ne podliježu hirovima i histeriji trenutačne antihrvatske politike, navodi se. 

Na suđenju je saslušano pet pripadnika policije, koji su se, drže u HČSP-u,  svim silama trudili dokazati krivnju predsjednika Miljka.

– Posebno se izvrgnuo blamaži vrlo nadobudni zapovjednik i inicijator cijele akcije Josip Mikić, čije je svjedočenje i sam sud okvalificirao kao neuvjerljivo. Osim što je Mikić lažno svjedočio, i snimka cijeloga događaja je falsificirana, što je ipak previše i to zaista nismo očekivali. Ovime je policija izgubila svaku vjerodostojnost te se nadamo da će njihova tortura ipak prestati i da će HČSP ostaviti na miru i prepustiti nas Ustavnom sudu, koji je jedini nadležan za nadzor političkih stranaka, stoji u priopćenju. 

ski
Veliki vodič kroz Nassfeld
Isprobajte lokalne specijalitete, zaplešite uz legendarnu Nenu i skijajte na 110 km besprijekornih staza
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • zigizagi:

    Ovo se sramota! Pa ovako Hrvate ne maltretira ni srpska policja u Srbiji, kako to rade policijski drugovi iz Zagreba. Neka se srami cijela 1. Policijska postaja u Zagrebu i neka se srami taj bijednik JOSIP MIKIĆ! Pravaši iz HČSP-a, ... prikaži još!, ne dajte se! Narod je uz vas!

  • Šumski zvjerinjak tzv "antifaš:

    Tragedija kakva "pravna" država i kako i policija krivotvori dokaze te lažno svjedoči a to treba hitno prijaviti EU institucijama koja udružena sprega,dugogodišnje indoktriniranje totalitarizmom crvenih medija i "pravne" države je na djelu u crvenoj Hrvatskoj. Jedina normalna hrvatska stranka ... prikaži još!ka ostale su ili 100% slavoservske ili 80% ili 30-50 % slavoservske.

  • Kajveliš:

    Prtija je na vlasti..diktatura će bit pravilo,ne iznimka....