Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Poput FIKUSA"

Haškom optuženiku Stanišiću pogoršano zdravstveno stanje

haag
Arhiva VL
02.03.2010.
u 20:26

Šefu Miloševićeve tajne službe, Jovici Stanišiću, u Haagu se sudi za zločine protiv čovječnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja tijekom sukoba u Hrvatskoj i BiH.

BEOGRAD - Mentalno stanje haškog optuženika Jovice Stanišića pogoršalo se, navodi se u najnovijem izvešću Haaškog suda o Stanišićevom zdravstvenom stanju gdje se precizira da su se ponovo pojavili i simptomi duboke venske tromboze i kamena u bubregu, dok je akutna upala sluzokože crijeva skoro izlječena, javlja agencija Srna, a prenose srbijanski portali.

Budući da bivši šef Službe države sigurnosti Srbije i Miloševićev čovjek od najvećeg povjerenja, osjeća nemir i loše spava, zatvorski psihijatar je ocijenio da bi to moglo značiti da slabe efekti lijekova protiv depresije, "kao što se i očekivalo pošto su mu smanjene doze". U izvešću se navodi da Stanišić i dalje veći dio dana provodi u postelji, povremeno prošeta do prostorije za pušenje, ali još se ne druži s drugim zatvorenicima u Sheveninngenu, a i sam je rekao liječniku da se osjeća "kao fikus".

Stanišić je optužen pred Haaškim sudom za zločine protiv čovječnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja tijekom sukoba u Hrvatskoj i BiH od 1991. do 1995. Uhićen je u Beogradu 2003. a suđenje mu je počelo u lipnju 2009.

Komentara 6

SM
sudo.m
15:17 04.03.2010.

Ja bih ga poslao u Iran,da mu se tamo sudi! A da VL objavljuje clanak da je taj Ratni Zlocinac bolestan smatram apsurdom!!!!!!!!!!!!

VU
vucko
21:31 02.03.2010.

Medicina je u zadnjih 20 god. jako napredovala,danas kiruzi mogu izmjeniti 70 % ljudskih udova i organa. Ono sto ljecnici ne mogu izljeciti to je GRIZNJA SAVJEST bolesnika,od toga boluju mnogi pa i Stanesic !

OB
-obrisani-
20:52 02.03.2010.

Jadnik ovaj Stanišić, baš nam ga je žao Da počnemo sakupljati novčanu pomoć za njegovo izlječenje? Inače nije se njegovo stanje tek sad pogoršalo. Njegova PARANOYA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije