Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETI ODNOSI

Hashim Thaçi spreman rukovati se i razgovarati s Tadićem

hashim thaci
Reuters
09.03.2010.
u 19:44

- Neće biti nasilja ili jednostranih poteza, nego samo dijaloga i suradnje i sve će biti učinjeno u suradnji s međunarodnom zajednicom, NATO-om i ekonomskim institucijama - rekao je Thaçi.

Kosovski premijer Hashim Thaçi izjavio je danas da je spreman razgovarati i rukovati se s predsjednikom Srbije Borisom Tadićem i da njegova vlada neće prisiljavati Srbe sa sjevera Kosova, gdje srpska većina ne priznaje kosovske institucije već uvodi svoje pod nadzorom Beograda, na integraciju u ostatak društva, prenose večeras beogradski mediji pozivajući se na Reuters kojemu je Thaçi dao intervju.

- Neće biti nasilja ili jednostranih poteza, nego samo dijaloga i suradnje i sve će biti učinjeno u suradnji s međunarodnom zajednicom, NATO-om i ekonomskim institucijama - rekao je Thaçi dodajući kako namjerava sudjelovati na regionalnoj konferenciji na Brdu kod Kranja 20. ožujka i da je spreman rukovati se i razgovarati s predsjednikom Tadićem.

- Nemam dvojbu i neću oklijevati rukovati se s bilo kojim čelnikom koji je demokratski izabran uključujući Tadića. Mi smo čelnici i moramo ostaviti prošlost za sobom i usredotočiti se na budućnost - rekao je Thaçi dodajući kako je spreman na borbu protiv korupcije "na najvišim razinama vlasti na Kosovu" ocijenivši da su "tu bolest naslijedili", ali "neće biti kompromisa u borbi protiv nje".

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
20:42 09.03.2010.

Hehehe,moze da proba,pa ako prodje...Za Tacija se ne bojim.Provaljen je u Evropi,jos i na Kosovu i njegovi dani se odbrojavaju.Posteni Albanci da sa njima se moze pricati,a sa mafijasem ne!Ubijao je svoje ljude zarad sake eura....

OB
-obrisani-
22:47 09.03.2010.

Da Hashime rukuj se sa Tadijom a potom mu daj dobar sut u tur

OB
-obrisani-
13:15 10.03.2010.

Rumba,drago mi je da si ti cist,a ja ovako prljav nisam ni zasluzio da se iscistim,hehe, mozda odem na Arubu ili negde u Indokinu,a poziv prihvatam rado ali mozda drugi put,prvo pogledam druge kontinente,pa onako zaprljan da se bucnem u Jadran....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije