Naslovnica Vijesti Svijet

Hashim Thaçi spreman rukovati se i razgovarati s Tadićem

- Neće biti nasilja ili jednostranih poteza, nego samo dijaloga i suradnje i sve će biti učinjeno u suradnji s međunarodnom zajednicom, NATO-om i ekonomskim institucijama - rekao je Thaçi.
09. ožujka 2010. u 19:44 16 komentara 3 prikaza
hashim thaci
Foto: Reuters

Kosovski premijer Hashim Thaçi izjavio je danas da je spreman razgovarati i rukovati se s predsjednikom Srbije Borisom Tadićem i da njegova vlada neće prisiljavati Srbe sa sjevera Kosova, gdje srpska većina ne priznaje kosovske institucije već uvodi svoje pod nadzorom Beograda, na integraciju u ostatak društva, prenose večeras beogradski mediji pozivajući se na Reuters kojemu je Thaçi dao intervju.

- Neće biti nasilja ili jednostranih poteza, nego samo dijaloga i suradnje i sve će biti učinjeno u suradnji s međunarodnom zajednicom, NATO-om i ekonomskim institucijama - rekao je Thaçi dodajući kako namjerava sudjelovati na regionalnoj konferenciji na Brdu kod Kranja 20. ožujka i da je spreman rukovati se i razgovarati s predsjednikom Tadićem.

- Nemam dvojbu i neću oklijevati rukovati se s bilo kojim čelnikom koji je demokratski izabran uključujući Tadića. Mi smo čelnici i moramo ostaviti prošlost za sobom i usredotočiti se na budućnost - rekao je Thaçi dodajući kako je spreman na borbu protiv korupcije "na najvišim razinama vlasti na Kosovu" ocijenivši da su "tu bolest naslijedili", ali "neće biti kompromisa u borbi protiv nje".

Roštilj
ZA SVA GODIŠNJA DOBA
Roštilj i kiša ne idu zajedno. Ili?

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    Hehehe,moze da proba,pa ako prodje...Za Tacija se ne bojim.Provaljen je u Evropi,jos i na Kosovu i njegovi dani se odbrojavaju.Posteni Albanci da sa njima se moze pricati,a sa mafijasem ne!Ubijao je svoje ljude zarad sake eura....

  • -obrisani-:

    Da Hashime rukuj se sa Tadijom a potom mu daj dobar sut u tur

  • -obrisani-:

    Rumba,drago mi je da si ti cist,a ja ovako prljav nisam ni zasluzio da se iscistim,hehe, mozda odem na Arubu ili negde u Indokinu,a poziv prihvatam rado ali mozda drugi put,prvo pogledam druge kontinente,pa onako zaprljan da se bucnem u Jadran....