Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobre vijesti
Povratak na članak

Hashim Thaci: Sada sve države mogu priznati Kosovo

- Pozitivno mišljenje MSP-a učvrstilo je državu Kosovo - prokomentirao je Thaci mišljenje Međunarodnog suda pravde

Komentari 28

US
U srcu
19:54 25.07.2010.

storm samo vi lupajte, vi ste svijesni da albanci puno seksaju i puno djece imaju sad kreće njihovo osvajanje centralne srbije za 15 godina u beogradu će većinu činit albanci kako će to lijep biti imat granicu sa prijateljskim albanskim narodom

VL
AN
ankicascreiber
20:04 25.07.2010.

jebalo vas kosovo, sto ce price o kosovu u HR novinama!!!! Sto novinarima nedostaje Jugoslavija????? Sto se Kosova tice, Juga je mrtva, uvesti strogi vizni rezim, i neka se Kosovari tamo jebu sa srbima, Hrvatskoj nista dobra ne mogu donijeti!!!

VL
AC
<acide>
13:30 26.07.2010.

Hashim Thaci: Sada sve države mogu priznati Kosovo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mogu ali neće, ako se nadaš nekoj euforiji priznanja debelo si se za*ebo, priznali su te samo osvedočeni neprijatelji Srbije, a ovi koji nisu njih mongo zabole praćka za Kosovo ravno !

VL
MA
master
18:47 25.07.2010.

po toj logici svi bi imali pravo na proglasenje samostalnosti ,Vojvodina ,Srpska Republika .SAO Krajine da ne govorimo o ostalim regionima po Evropi.Ta bagra drugima kroji kapu abolje bi im bilo da se pozabave sa svom problemima.

VL
DU
Deleted user
18:52 25.07.2010.

Vuk Jeremić je via ICJ priskrbio Srbiji tzv. topli obrok. U stvarnosti, to se ne zove tako, ali dobronamjerni će prepoznati što se krije iza sindikalističkog termina...

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
19:19 25.07.2010.

Sad da ih Kolumbija brzo prizna pa narkomafija je doma kod nas!

VL
PA
parabellum
19:29 25.07.2010.

Ne razumijem Srbe, Kosovo nije sto i prije 500 godina, sad ga naseljavaju Albanci, centar je Europe za krijumcarenje droge, oruzja, ljudi ... zagadjeno je osiromasenim uranijumom od silnih pokusaja NATO-a da unisti srpsku vojsku, najnerazvijeniji, najzaostaliji, najopasniji i najprljaviji dio Europe, trebali bi biti sretni sto ga vise nemaju, osim toga zaostalog kraja za koji su i u bivsoj Jugoslaviji svi morali izdvajati sredstva, rjesili su se i Albanaca, sad ce morati EU da se brine za njih, srpske manastire su Albanci ionako sve spalili, preostali Srbi nestaju preko noci, bolje da bjeze dok jos imaju priliku. Od Jugoslavije su svi dobili svoj dio, bilo je vrijeme da to dobiju i Albanci, posteno je posteno.

VL
ST
storm
19:49 25.07.2010.

U srcu Što se ceo dan mešaš u hrvatske i srpske teme kada ne pripadaš ni jednima ni drugima. Nema admina pa bulazniš i pališ vatru kao da ne vidiš da ti lupaju minuse i Srbi i Hrvati. Ajde bree drogirani Šiptar idi u svoj tor i pusti ljude da normalno komuniciraju.

VL
PL
PLLUMBI
19:54 25.07.2010.

zelim odgovriti na ponizavajuqe ocjene parabellum komentara. trebas se stidjeti tvoiih uvreda na raqun albanaca sa Republike Kosovo .Sa Kosova nisu protjerani srbi veq naprotiv albanci , i to cijeli milijun za mjesec dana , poubijeno kojih 20.000 albanaca civila , oplaqkano stanovnistvo , i prije i za vrijeme rata . Na Kosovu nisu popaljena Srpska crkvena obilezja , veq suprotno , Albanska vjerska svetilista. , djamije i katoliqke crkve . Nemojte zaboraviti , da Albanci imaju tri vjere , Islam , Katolicizam i Pravoslavlje , i su po tome jedinstveni primjer u svijetu.

VL
ST
storm
20:09 25.07.2010.

U srcu Alo, šta tebe zabole za Kosovo? Ode ti županija na doboš koliko ste dužni, biće na doboš i pola Hrvatske a ti zaviruješ drugima u dvorište.

VL
PA
parabellum
20:11 25.07.2010.

PLLUMBI Nije mi bila namjera vrijedjati , ali Boze moj svi smo svjedoci kako onih zbivanja na Kosovu prije napada NATO-a na Srbiju tako i onih poslije, konkretno mislim na spaljivanje manastira sto su vidjeli svi u svijetu, nisu svecii ni Srbi ni Albanci, unistavali su se medjusobno kako je tko kad imao priliku za to, prije su u tome bili uspjesniji Srbi jer su imali vojsku, danas su to Albanci jer imaju NATO. Zalosno je sto uglavnom stradaju nevíni na obe strane.

VL
ST
storm
20:13 25.07.2010.

Ma kakvi, Šiptari su pukli u svakom pogledu na Kosovu pa i u smislu nataliteta. Svi su se nagurali u gradove a sela se ispraznila. U Srbiji više Šiptara nema ali ih je zato Hrvatska puna. Samo nižu radnje, poslastičarnice, pekare, zlatare...šire vam se ko kuga. Pazite da vas ne pojedu za 15 godina.

VL
US
U srcu
20:13 25.07.2010.

storm mene zabole kosovo polje zato što smo mi (hrvati) i albanci rasturili jugu albanci su nam prvi došli u pomoć pri obrani hrvatske od tebe i takvih a da će netko nešto prodat od ove države čovječe \"opet će se gusta magla spustiti\" albanci su naša braća ne iz nekih tebi prihvatljivih razloga već iz odnosa prema srbima i srbiji

VL
US
U srcu
20:14 25.07.2010.

neka nama albanaca, to će nam uskoro bitio istočni susjedi

VL
US
U srcu
20:15 25.07.2010.

storm u mom selu ima albanac pekaru inače je katoličke vjere i velika ljudina i majka tereza je bila albanka tako da realnost je da ćemo u ovom stoljeću graničit sa velikom albanijom hvala bogu

VL
ST
storm
20:20 25.07.2010.

Ma sretno vam bilo sa Šiptarima. Ha, ha svi su oni katolici i svi su Toni, Đani..Mislim tebe razumem, ti si gotovo sigurno Šiptar ali to potenciranje bratstva Šiptara i Hrvata je prazna priča. Hrvati jesu bili sa Šiptarima iz strateških razloga ali ih kudi kamo više preziru nego Srbi.

VL
PA
parabellum
20:28 25.07.2010.

Neovisnost Kosova je svrsena stvar, iza njega stoje Amerikanci, NATO i EU, ali cijela prica jos nije gotova, Republika Srpska se sve vise distancira od BiH korak po korak a svjetski mocnici im popustaju, jos sad kad imaju i Rusiju iza sebe najvjerojatnije ce oni svojim odvajanjem od Bosne staviti tocku na raspad Jugoslavije.

VL
US
U srcu
21:14 25.07.2010.

kako da ne bosna se dijelit nemože samo u četničkoj mašti imaćete berlinski zid na drini

VL
US
U srcu
22:10 25.07.2010.

kosovo je republika a srbi se trude zadržat pašaluk kao državu srbiju no međutim nema od tog ništa srbe očito nitko nevoli

VL
LC
Le comte de Monte Cristo
00:54 26.07.2010.

Ako sada svaka drzava moze priznat Kosovo, zasto je to onda samo jedna trecina ucinila? I zasto nema daljnjih priznanja? Hmmmm, cudno ha? Imaju ostale dvije trecine svoje razloge, ne brinite!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.