Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivno Hashim Thaçi
Povratak na članak

'Priznajući isprave, Srbija je ustvari već priznala Kosovo'

BiH je postala većom Srbijom od Srbije. Kosovari trebaju vizu za BiH, a kroz Srbiju putuju s osobnom iskaznicom

Komentari 21

KR
krass
19:24 07.04.2015.

To ti mislis da je tako.

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
21:12 07.04.2015.

Moj Taci.....sta tebe muci !!!! zavaravas sam sebe Srbijom !!!!Pravi problem je da ti drzava nije dobra, inace ne bi po 300 novih familija na dan, dolazilo u Nemackoj po Azil!!! Samo se od trgovine droge nemoze ziveti !!!

VL
VM
Vatro Marx
19:21 07.04.2015.

Zalosno je ali se ipak mora rijeci, da Kosovo i njihova vlada je u velikoj neizvesnosti.Sto vrijedi i da sve zemlje priznaju kada je u katastrofalnoj situaciji, hoce drzavu a veliki je analfabetizam, jos za vrijeme YU bili su nana dnu sa radom i vaspitanjem (edukaciomo) a sada su u jos vecoj neizvijesnosti i ne cudi nikoga da bjeze sa Kosova masovno, posto je velika korupcija nezaposljenost glad i svakog dana u sve vecu katastrofu.EU je jako vliku gresku naprevila priznati Kosaovo i ostaviti po strani, dali su malu pomoc kao i SAD ostavili su ih a, obecali da ce Kosovo tek da radi a Beograd da se tako vise ne gradi. Nazalost ovdje na zapadu kada vide kosovare koza im se jezi, pa im kazu drzavu imate i sto hocete sada jer stvarno stotinu i stotinu tisuca za kratko vrijeme nasli su se kosovari po pozapadu i kazu da se nikada nece vratiti. Da vracaju i ne zele njih ovdje jer i ovdje ima dosta bez posla. EU je dala onda obecanje ali je sada okrenula ledja. Sada je sve kasno sto smo uradili kazu na zapadu stidljivo.

VL
VM
vojislav.miljevic
22:07 07.04.2015.

kakva drzava..to je protektorat,a Srbi namjerno pustili da se krecu sa osobnim iskaznicama,kako bi sto vise pobjeglo na azil u Evropu.

VL
Avatar IlirKrasnici
IlirKrasnici
22:21 07.04.2015.

Velika je tajna otkrivena.Država Srbija je kupila zemljišnu parcelu u Prištini,za potrebe izgradnje ambasade.Nekoliko građevinskih firmi se već prijavilo za natječaj.Detalji o početku gradnje jos nisu u potpunosti poznati.Ali se kaže da je reč o biseru arhitekture.

VL
Avatar Ksaver38
Ksaver38
18:43 07.04.2015.

Opće nije bitno dal je Kosovo priznato kao suverena država ili ne. Kosovo je poput Kolumbije država kojom gospodari CIA. Kakav Tachi tu je Amer vlast.

VL
Avatar Милош Обилић
Милош Обилић
11:41 10.04.2015.

Ovo je odprilike dvadeseti put kako Srbija, po rečima Kosmetskih "prvaka" de facto priznaje Kosovo kao državu. Eh, puste želje.

VL
SN
sa-nja
17:24 07.04.2015.

Spanjolska, Rumunjska, Cipar, Grcka i Slovacka clanice EU nisu priznale Kosovo. Kina, Rusija, Indija, Ukrajina, Argentina, Brazil, Meksiko itd, itd. Vecina Arapskih zemalja, cak ni Iran nije priznao Kosovo...tako da se Tachi ostavi plakanja i optuzivanja BiH.

VL
VE
velikazmija
21:42 07.04.2015.

shvatio sam za kosovsku manjinu da smo dugo zajedno što bi značilo bez ikakvih iozgreda spominje generala kosovskog u hrvatskoj vojsci i pomoć hrvata kosovu nevidim tu niksakvo izbijegavanje naprotiv otvoreno bez fige -može li nikolić dati ovakav ležeran intervjuintervju ili dačić -ne nemogu jer nas mrze-

VL
OB
Objektivno...
07:31 09.04.2015.

...netko mi je pričao kako je Hašim navodno polagao pravosudni ispit. I navodno položio... Ne znam koliko je istine u tome, ali ako je...

VL
VE
velikazmija
21:36 07.04.2015.

ja vidim da čovijek razumno govori i s argumentima-

VL
KI
kimi
22:42 07.04.2015.

Skoro šesnaest godina "samostalnosti" i koji su rezultati? Masovno bežanje, korupcija, kriminal, enormna nezaposlenost... Čestitam Evropo, stvorila si kreaturu od "države".

VL
CI
Cicko123
09:21 10.04.2015.

Mogu da idu sa licnom kartom kroz Srbiju, ali.. Na ulasku u centralnu Srbiju, oni dobijaju papirnu ispravu koja je jedini vazeci licni dokument dok su na teritoriji centralne Srbije. Znaci, njihova kosovska licna karta im nista ne vredi. Tako da gospodin Taci nije bas totalno u pravu. A da ce biti priznato kao drzava, to je samo pitanje dana i momenta, jer koliko god se to nama ne svidjalo, realnost je drugacija. Nasi (srpski) politicari tamo nemaju apsoultno nikakav uticaj, osim sto za fiktivno radno mesto gradonacelnika Pristine i slicnih zaradjuju veoma lepe plate.

VL
MX
Mister X
23:44 07.04.2015.

Veliki jedan od najvećih prijatelja RH. Potpredsjednik vlade i ministar vanjskih poslova Kosovarije Hashim Thaci danas boravi u prijateljskoj Hrvatskoj; da bi se udružili i savjetovali u vezi danjih odnosa na Balkanu protiv zajedničkog neprijatelja .... Usput da objasni cijelomom >>hrvatskom narodu; kako se dalje boriti protiv Dr. Prof. Šešelja i njegovg javnog pokazivanja ne ljubavi i poštovanja prema Kolindi i neprijateljskoj Hrvatskoj državi. Oboje ga neumorno žele ponovo strpati na besplatno lječenje i njegu sve o trošku Haga !

VL
Avatar Illyrian-Albanian
Illyrian-Albanian
23:40 07.04.2015.

Iako je Kosovo priznato od večine država svijeta, brojkom 108. Od Rusije koja ima pravo veta teško da će dobiti stolicu u UN u naredne dvije tri godine. Zato je bolje riješenje samoopredeljenje po Krimskom receptu. Ili kako je premijer Rama već najavio ujedinjenje preko EU ili klasično ujedinjenje.

VL
KI
kimi
20:02 07.04.2015.

Zanimljivo je da je Taći vrlo vešto izbegao odgovor na direktno pitanje da li je zadovoljan statusom albanske manjine u Hrvatskoj. Da li se na taj način za budućnost priprema teren za oprobani recept o ugroženosti ? Možda grešim, ali...

VL
VE
velikazmija
16:52 07.04.2015.

vehabije --------dodig i srbija--kud da krene kosovar-kud molim vas-opet se proleteri ujedinjuju samo dok minchen završi sud onda će veze popucati--nadam se-

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.