Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politička avantura
Povratak na članak

Hasanbegoviću je cilj oporaviti desnicu koju je uništio još Sanader

Hoće li Hasanbegović s B. Esih i Glasnovićem oformiti i novu stranku, vjerojatno ovisi o tome hoćemo li uskoro na izvanredne izbore.

Komentari 24

KL
klaramaric
07:53 10.05.2017.

Da nam je Sanadeta i dalje ali sa kracim rukama bilo bi nam med i mljeko ovako Hasan moze radit sta oce al dzabe kad ce se opet nakon izbora prikloniti HDZ-u skup sa Brunom

VL
Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
07:33 10.05.2017.

Smiješno. Pa Hasanbegović je već jasno pokazao svoju platformu dok je bio ministar kulture. Ista ne uključuje financiranje vulgarnih i primitivnih srpskih Novosti, financiranje postavljanja Frljićevih predstava s vađenjem zastave iz vagine u Hrvatskom narodnom kazalištu, financiranje antifašističke "kulture" koja se temelji na puštanju vjetrova, uriniranju na javnim površinama, psovanju i cirkusiranju, financiranje "kulturnjaka" čija se kultura temelji na otkrivanju fašizma u Hrvatskoj 24 sata na dan, financiranje tzv. jezikoslovaca čiji se znanstveni opus temelji na postulatu da je hrvatski jezik nacionalistički jezik i predstavlja govor mržnje, dakle ista je potpuno suprotna platformi Andreja Plenkovića i Nine Obuljen kojima je vađenje zastave iz vagine u okviru Marulićevih dana u HNK Split konačni kulturni domet.

VL
MR
MrkiMedo
07:49 10.05.2017.

Bruna Esih ce na izborima 21. svibnja pomesti Dragu Prgometa. To je barem jasno kao dan.

VL
BO
boristomic
08:12 10.05.2017.

Na parlamentarnoj sceni Bruna i Hasanbegović mogu ovaj mandat odraditi do kraja jer su politički mrtvaci, skupštinu će možda uć al po prikupljenim jedva potpisima i to je vrlo upitno

VL
Avatar navijač
navijač
08:03 10.05.2017.

Kamo sreće, moj gla imaju.

VL
KA
kajbum
07:39 10.05.2017.

Tocno da je udba dovela sanadera da unisti sve hrvatsko

VL
Avatar Jana
Jana
08:22 10.05.2017.

Hahaha što je to ? Jugovići se jutros rano digli i pišu komentare .

VL
KA
kapunjohan
08:28 10.05.2017.

Bessmisleno je dijeliti stranke na desnicu i lijevicu i vezati ih onda uz epitet napredni i nazadni. Stranke treba ocijenjivati kroz njihovu sposobnost da ponude sposobne ljude koji će pridonijeti uređenoj državi, znači bolji standard, poštenoi brzo pravosuđe, zaposlenost, dobro zdravstvo, školstvo, brza i poštena administracija itd.kao i pošten odnos do povijesti naroda, njegovih tradicija i nacionalnih i državnih simola i dugoročnih državnih interesa i zaštite države kao dobrog i poželjnog prostora za život njenih građana svi građana kojima je hrvatska domovina. Možda Hasanbegović misli na to i zato ga ne treba gledati samo kroz odnos do povijesti i nekih vrednota koje odmah neki osuđuju kao neprihvatljivu desnicu iako to nije istina.

VL
Avatar babas
babas
13:37 13.05.2017.

Hasanbegovic je za razliku od dobrog djela desnicara vrhunski intelektualac. Vjerujem da ce oformiti stranku pravog desnog centra jer to je ono sto Hrvatskoj treba. Jaka desnica moze biti samo umjerena desnica jer ekstremizam i brijedanje drugih ne prolaze. HDZZ nikad nije bio prava stranka desnog centra jer su ga vodili iskljucivo bivsi komunisti.

VL
AR
anica.rendulic
10:55 12.05.2017.

Sve ce to biti kako treba kada dodze Bruna Esih i Hasanbegovic sa svojom metlom. Pupovac i Radin onda mogu samo pokupiti svoje prnjke i nositi se tamo odkuda dolaze i gdje pripadaju. Jer i sam Agrokor nije toliko strasan ni stetan kao sto su njih dvojica stetna za Hrvatsku.

VL
AR
anica.rendulic
11:09 12.05.2017.

Gospodin Hasanbegovic je jedini jos koji moze to sve malo stjerati u red. Sve ostalo je samo pure zavaravanje.

VL
OG
Oger
08:10 10.05.2017.

Jel' to Sego navija za Hasanbegovica?!!

VL
LU
Lujo123
08:14 10.05.2017.

SAUCHA I NJEGOVA BIVŠA TAJNICA RUŠE ISTRAGU USKOK-a? Novi moment u aferi Dnevnice događa se u iznimno neugodnom trenutku… ------------------------------------------------------------------------- izgleda kak plenković jako brzo plaća dugove - bravo!!!

VL
Avatar Papatest
Papatest
10:04 10.05.2017.

Ne možeš ti nešto što je uništeno 1945 opet oživjeti,to bi bilo kao da Đavola pustiš iz pakla,to se neće nikada dogoditi.Nije Haso dr Frankenstein

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:07 10.05.2017.

Sanader je shvatio da mu za osobne projekte treba stabilna vlast u državi. I uspješno je aktivirao Tuđmanove pravoslavne kadrove i dao naznake da će procesi reintegracije i političke stabilizacije razvijati se u dobrome smjeru. Međutim je Ivo Sanader otišao u smjeru zbog kojeg su mnogi u politici širom svijeta, a to je osobna vlast i masovno bogaćenje pa i po cijenu nacionalnih interesa. A teza da je uništio desnicu nije sasvim točna. Ivo Sanader je u vrlo kratkom vremenu unutar stranke sredio svoje osobne oponente i konkurente koji su samo glumili desničare a imali su iste ciljeve, brzo se osobno obogatiti. Stoga ne bih g. Sanadera stavio u kontekst "obračuna sa desnicom". Danas je drugačija situacija. Ekipa pod stranim utjecajima "Opus Dei" organizacije a u liku skupine oko Željke Markić želi u jednu ruku fiktivni obračun s davno umrlim sudionicima NOB-a i njihovim sljednicima koji su potiskivali utjecaj katoličke crkve tijekom više desetljeća. U tu svrhu dio te struje djeluje u HDZ-u , dio ih je upravo izašao iz HDZ-a a dio je u Mostu. Plenkoviću bi bilo jako opasno kada bi se te tri struje ozbiljno spojile u jedan pokret i uvele oštre m,jere koje nudi "Opus Dei" uz autoritativnu i nedemokratsku vlast država Latinske Amerike gdje je Opus Dei utjecajan. Naravno, korupcija i nepotizam su dobro došli ali teško je to sprovesti u razvijenoj hrvatskoj demokraciji. A koketiranje s ustaštvom danas smeta katoličkoj crkvi koja nije sigurna da li Opus Dei stvarno donosi napredak.

VL
DU
Deleted user
07:52 10.05.2017.

Jesenti milu bilgulicu, na ovoj slici Hasanbegović dr. Zlajo izgleda kao tipičan nepopravljivi desničar koji nije ništa drugo nego zakleti "neprijatelj naroda" s kojim bi se trebale oštro obračunati sve napredne i avangardne snage našeg društva. Nema nam druge nego krenuti u ljuti boj protiv toga natražnjačkog i kontrarevolucionarnog eksponenta ultreakrajnje desnice.

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
08:02 10.05.2017.

Tko danas uopće ima vremena dočekati zadnju riječ u Hasinoj rečenici koja je po običaju retorički promašaj

VL
PO
portugisac
07:52 10.05.2017.

Kladim se da je Hasanbegović svoje završio i sa HDZ-om i sa desnicom, iako je upitno tko je ta desnica koliko ih je i da li uopće postoji.

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
08:03 10.05.2017.

Mi desničari oduvijek smo bili vjerodostojni, voljeli smo bratstvo i jedinstvo i surađivali smo sa svim desničarima sa prostora omražene Yu po tome nas je narod prepoznao i ukazao nam povjerenje - s osobitim štovanjem Hasso i Pupi.

VL
NE
nemanatrag
07:28 10.05.2017.

Naci klaunovi....

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.