Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštar javni dijalog
Povratak na članak

Ministar Hasanbegović komentirao objavu premijera Oreškovića na Facebooku

- On se obraća cijeloj hrvatskoj javnosti, političarima da pridonesu stvaranju ozračja snošljivosti i razuma u hrvatskoj politici jer to je zapravo najvažnije ovoj Vladi kako bi ostvarila svoje temeljne zadaće- rekao je Hasanbegović

Komentari 18

Avatar Idler 3
Idler 3
22:11 16.02.2016.

Štovani ministre, već sam jenput napisal, projdite se šupljih rasprava s bivšima. Okrenite se svojem poslu i još jače odrežite s jasli sve te uhljebničke i ništ-koristi čuvare morala i revolucije. Posla ima dost, i preveć, treba ispravit puno tog kaj je na hero nasađeno. Želim vam sreće i uspjeha u radu.

VL
KU
kunigunda
22:25 16.02.2016.

nedajte se uvlačiti u jalove rasprave s orjunašima i petokolonašima zorana milanovića nisu dostojni toga radite svoj posao i šutite za svoj posao odgovarate predsjedniku vlade i hrvatskom narodu samo naprijed režite nepotrebno dajte svoj doprinos hrvatskoj kulturi koju suu su gazili 15 godina od kada su orjunaši i jugovići na vlasti

VL
BA
bakulušić
22:55 16.02.2016.

Gospodine ministre, ne spominjite istinu i činjenice jer neki tada burno reagiraju i kažu da Vi vršite reviziju povijesti. Neka arhivi sve kažu a Vi ih dobro čuvajte.

VL
DU
Deleted user
23:21 16.02.2016.

Ministre! Morate se pod hitno javiti partijskom komesaru drugu Stazicu da vam izda potvrdu da ste ovjekovjeceni antifasist :)

VL
AN
anihani
01:01 17.02.2016.

Gospodine Hasanbegovicu Hrvatski narod je uz vas ,,ali vas molim nedirajte u osinje gnijezdao ,bar dok se bura ne stisa ,pa vi najbolje znate da vas drze pod mikroskopom i jedva cekaju Hijene da skoce kao gladni vukovi ,,,,,

VL
BL
Blizard
00:48 17.02.2016.

Narodi koji su odavno doživjeli civilizaciju ,razgovori teku ovako; sve potvrdi i uvažava sto si rekao ,a potom kaže sto on misli i uopće se ne slaže s vama ,ali uljdjenost i štovanje jeste na prvom mjestu ,kada slušamo i gledamo Milanovica mozemo samo komentirati ..,svašta p***a rodi !

VL
DU
Deleted user
23:18 16.02.2016.

Dijalog temeljen na istini i cinjenicama sa orjunasima, sljedbenicima titine ideologije je floskula......samo Vi radite svoj posao a taj anacionalni otpad neka zavija na mjesec......

VL
AN
antijugoslavencina
03:01 17.02.2016.

DOSTA JE VISE BILO "FINOG" ODNOSA SA CRVENIM KMERIMA! JUGO-CHETNICKA BANDA POZNAJE SAMO JEZIK SILE I TAKO CE IM I BITI! ODMAH:PROVESTI LUSTRACIJU, SMIJENITI SVE UREDNIKE TKZ."LEVICARSKIH" MEDIJA A PETOKOLONASIMA IZ SRPSKE DEMONSKE PARTIJE(SDP) SKINUTI IMUNITET, UHAPSITI I POSLATI NA GOLI OTOK KAKO IM JE OMILJENI ZLOCINAC TITO RADIO! POLA MILIJUNA BRANITELJA I VISE OD 3/4 HRVATA POLAKO GUBE STRPLJENJE. AKO LJUDI IZADJU NA ULICE , GOTOVO JE! OPET CE SE GUSTA MAGLA SPUSTITI......!

VL
KS
Ksantipa
07:15 17.02.2016.

Gospodin Orešković još uvijek ne shvaća u što se upustio i s kim i čim ima posla.Njegovi bliski suradnici ga vješto lažu da ne trepnum baš kao što to pokušavaju učiniti s narodom preko TV ekrana, gotovo svaki dan. Lijepo je i očekivano da se obratio javnosti.Međutim, sasvim je razvidno gdje je uzrok ovakvom zagađivanju javnog prostora, neprimjerenog ponašanja i izjava u smislu"tko će koga više povrijediti" . Tko će ispasti pobjednik, lijevi ili desni. Nitko se od njih ne pita kako to djeluje na djecu i mlade.Čini mi se kako u naletu naknadne pameti i borbi za čeno mjesto u stranci pojedinci uopće nisu svjesni što govore i kakve to posljedice ima.U euforiji i stranačkoj ostzrašćenosti "lupaju" fraze i frazetine, ohrabreni dolaskom na vlast, sasvim slučajno, neodlučnošću i kukavičlukom, "treće opcije" - konstruktom nevidljivih vlastodržaca. Što su radili ova tri mjeseca, osim isijavali mržnju, dijelili građanstvo, prepucavali se, podmetali jedni drugima, igrali se opet i ponovo "ustaša i partizana", prijetili, zatirali slobode, junačili se poput papirnatog tigra, osmišljavali reforme koje su već pomalo morale saživjeti, barem u predstavljanju, ali nema ih!!

VL
Avatar vodomar
vodomar
00:31 17.02.2016.

Gospodine Hasanbegoviću, štovani ministre, vrijeme je da časno odstupite, Hrvrtsksa ne treba ljude upitna kredibiliteta. Uz vas se vežu ružne priče, brojne i jako ružne Ne vjerujem da je sve to istina, ali politika je takav posao. Vratite se povijesti, znanstvenom radu, jer kažu da ste talentirani. Ali maknite, se idite iz dnevne politike i dajte Hrvatskoj šansu da bude normalna država.

VL
VI
VisAVis2
23:19 16.02.2016.

Eto dokaza da je sve namješteno! Nestao mi komentar u kojem upozoravam na hdz sdp ovsku zavjeru da se poriča o davnim vremenima, da se ne bi pričalo o jugo zločinima! Sramita, sve su umrežili! Biži Hasan beže ča!

VL
LA
Lavica7
00:21 17.02.2016.

Ide na zivce kao i Racan, Nikad da dovrsi recenicu.

VL
SN
snajper
00:49 17.02.2016.

hasanbeg postao tumac snova.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:53 16.02.2016.

Strah od oporbe. Strah od novinara. Strah od koalicijskog partnera. Strah od Šeksa. Strah od posla.

VL
VI
VisAVis2
23:33 16.02.2016.

Namjerno su te Hasane stavili za ministra, da ti mogu podmetnut ustaške stavove te napravit povijesnu aferu kako bi izbjegli lustraciju te time spasili sebe i svoje udbaške kadrove! Šta ti misliš da udbaškom HDZ-u nisu bili poznati tvoji tekstovi i modni dodatci i da te je karamarko imenivao bez prethodno pribavljenog blagoslova od sdp-ovskih kolega iz prošlih režimna! Ima li uopće među čitateljima i komentatorima takvog naivnog levata koji misli da oni to nisu i znali i s planom plasirali (u sinergiji sa svim medijima tako da halabuka oko tih gluposti dobije europske dimenzije)! Bojim se da na Radmana moš polako počet zaboravljat (jer što misliš, čiji je on sve kadar???)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.