Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETIRI PROVALE

Haraju po Novom Zagrebu: Kradljivci provaljuju u automobile i kradu - volane

Krađa automobila
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
21.05.2021.
u 22:47

Osim ovih četiri krađa, policija je dobila dojavu o još jednom pokušaju provale te jednom oštećenom automobilu

U posljednjih nekoliko večeri, kradljivci haraju Zagrebom u potrazi za ni manje ni više nego - volanima. Samo na području zagrebačkog kvarta Travno zabilježene su četiri iste krađe na automobilima Mercedes, Volkswagen Passat i BMW X6.

- Sve su 'odradili' u udaljenosti od 500 metara. Ni policajci još nisu zabilježili da ciljano provale u toliki niz automobila na jednom mjestu, kazao je jedan od vlasnika automobila, na čijem je autu nastala šteta od 15.000 kuna, prenosi 24 sata

Osim ovih četiri krađa, policija je dobila dojavu o još jednom pokušaju provale te jednom oštećenom automobilu, a sve slučajeve trenutno istražuju.

Isti slučaj policija je primijetila i u američkom gradu Detroitu, kada je u dva dana početkom svibnja ukradeno čak 11 upravljača. 

Potencijalno jedan od razloga mogao bi ležati i u činjenici što trenutno zbog pandemije na tržištu kritično nedostaje zračnih jastuka, koje mehaničari onda nabavljaju na crnom tržištu. Jednostavnosti radi, kradljivci te zračne jastuke ne vade van, već ih mušterijama dostavljaju zajedno s volanima. 

 

VIDEO Skandal u austrijskoj bolnici: Pacijentu amputirali pogrešnu nogu


 
Ključne riječi

Komentara 6

LR
Lijevi_Radin_semafor
23:11 21.05.2021.

Jel se to Kreso preseluo iz Samobora

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
00:06 22.05.2021.

Ako lopovi kradu volane, znači žele upravljati državom.

BB
Boki.Boki51
08:50 22.05.2021.

Zagrebu i njihovim lopovima i kriminalcima treba vratiti Titinu Miliciju,jer ovi danasnji frkafuljci nikome nemogu stati na kraj.SRAMOTA !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije