Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi okršaj
Povratak na članak

Hamnei: Za 25 godina Izraela više neće biti. Izrael: Iran prijeti i Europi

SAD je Veliki Sotona, kaže Hamnei, a Netanyahu tvrdi da su Iran i teroristi ISIL-a slični

Komentari 54

BC
bura.curba
19:04 12.09.2015.

ne dirajte izrael dok ubija djecu,rusi pali i otima

VL
JE
jelancic
19:07 12.09.2015.

ono sto moze izrael,ne moze svako, nije ni cudno to sto ce antihrist biti izraelac jednoki

VL
VU
vuvuzele25
13:10 12.09.2015.

uvijek treba imati na pameti da se ne smije generalizirati, primjerice nisu zločesti ni svi kršćani, ni svi muslimani, ni svi židovi-problem je u onim radikalnima. što se tiče izraela nije problem u svim njegovim stanovnicima, nego u onima koji su radikalni i bez rezerve podržavaju cionistički režim. to je jedini režim koji krši međunarodne konvencije a da mu nitko ne intervenira, dapače SAD šalje vojnike da pomaže Izraelu u okupaciji Zapadne obale i pojasa Gaze. razumijem da su oni puno propatili kroz povijest, ali onda su se sami morali izboriti za svoju državu. Nas Hrvate su osmanlije stisnuli praktički na 20-25 % današnjeg teritorija, ali smo vratili svoje područje, i opstajemo ovdje od 7. stoljeća samo zahvaljujući vlastitoj duhovnoj snazi i vlastitoj hrabrosti. Mi nismo imali pomoć SAD-a i VB (dapače rijetko kada su nam bili saveznici) kao što je cionistički pokret imao njihovu pomoć u uspostavljanju režima. Dok nije bilo cionizma židovi i Arapi na tom području su živjeli još u koliko-toliko podnošljivim odnosima, a kad je nastao cionizam i cionistički režim onda su počeli problemi

VL
PL
@ploto@
14:11 12.09.2015.

Inače,Iran je domovina perzijske židovske manjine ( Mizrahi),koja broji preko 50 tisuća članova i ima svog predstavnika u iranskom parlamentu.Ono što najviše boli cioniste,izraelski premijer Satanyahu nudio je novac toj zajednici da ih sve preseli u Izrael,što su oni rezolutnoo odbili jer se u Iranu osjećaju sigurni i imaju vjerske i ljudske slobode.Prelaskom u Izrael,gdje je oko 90% stanovnika židova kazarskog porijekla,koji spadaju u nesemite iako se stalno pozivaju na semitizam i druge optužuju za antisemitizam,njihov bi položaj bio podređen nesemitskim dominantnim kazarskim Židovima.Mizrahi su stari antički Židovi sa stvarnim semitskim korijenima ,koji ne žele da ih se koristi u prljavom i podlom ratu protiv svoje domovine i većinskog naroda sa kojim su u odličnim odnosima,unatoč nastojanju izraelskih fašista da ih zavade.

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:18 12.09.2015.

Cak kada citira (nize dole u tekstu) VL propaganda laze, Hamnei je rekao da cionistickog rezima nece biti za 25 godina (Jako popularno na "zapadu" je smjena rezima), prema tome naslov je lazan. Kada je srusen Yanukovic znaci da Ukrajine vise nema, rusenjem Gadafija nema vise Libije, rusenjem Sadama Husseina nema vise Iraka, rusenjem Mubaraka nema vise Egipta, itd. Je li se to dogodilo. Izrael kao kolonijalna tvorba uglavnom Europskih imigranata i trenutno posljednji aparthejd je osudjen na propast jer postoji iskljucivo zbog podrske medjunarodnih cionista iz Sjeverne Amerike, Europe te Australije. S obzirom da su te drzave u padu a KIna i zemlje BRICS-a u usponu, sea 25 godina bi stvarno cionisticki rezim mogao biti smjenjen.

VL
PL
@ploto@
13:52 12.09.2015.

Ako netko prijeti Europi,onda je to kabalističko-fašistička tvorevina na Bliskom Istoku.Lista njihovih zločina je preduga da bi je na brzinu mogli nabrojati.Ne mogu oni ništa Iranu,nego guraju SAD da napravi posao za njih,ali SAD nisu lude da uđu u sukob sa Iranom iza kojeg stoje Rusija i Kina.Iranski nuklearni program u vojne svrhe ne postoji i nikad nije postojao,što je potvrdila između ostalog i CIA i to višekratno.No znamo da je to ionako lažna izlika fašista kad žele nekog napasti.

VL
AB
Abcd..
12:24 12.09.2015.

Iran kao gradi rakete za europu s kojom zeli sklopiti poslove nakon 35 godina, dok Netanyahuov rezim vec duze vrijeme ima naciljane sve glavne europske gradove, i to nuklearnim raketama. Sjecate se kako je kao dokaz u UN da Irann radi atomsko oruzje ovaj diktatorcic Netanyahu predlozio crtez bombe koji je netom nacrtao flomasterom u WC-u pa su mu se svi smijali? :) . Da nema tih umjetnih tvorevina kao sto S. Arabija i Izraela, bio bi i mir.

VL
PL
@ploto@
14:22 12.09.2015.

" Naša rasa ja izabrana rasa. Mi Židovi smo uzvišeni bogovi ove planete.Mi smo toliko različiti od inferiornih rasa kao sto su oni od insekata.U stvari,uspoređeno sa našom rasom,ostale rase su zvijeri i životinje, stoka u najboljem slučaju. Ostale rasee se smatraju ljudskim izmetom.Naša sudbina je da vladamo nad inferiornim rasama.Naše zemaljsko kraljevstvo će biti upravljano našim liderom,sa željeznom rukom.Mase će lizati naša stopala i služiti nas kao naši robovi”-Menachem Begin, izraelski premijer u intervju- New Statesman magazine on June 25, 1982 --------------------------- P.S.Ovo nije izjavio nekakv radikal,nego tadašnji premijer države Izrael.I nikad se niti jedan cionisti zbog toga neće uzbuđivati jer je to njihova kolektivna doktrina prema svim nežidovima !!

VL
DU
Deleted user
12:31 12.09.2015.

Zakaj Izrael u svoje bolnice prima ranjene ISILve borce

VL
DA
damocles
18:27 12.09.2015.

evo sefa vecernjeg lista na slici mase rukom. ajd neka, zadovoljan je on vasim radom

VL
GV
golub Vaso
13:11 12.09.2015.

Jedna je činjenica jasna - Izrael liječi i naoružava ISIL na jugu Sirije. Iz toga neka svatko izvuče zaključak.

VL
RA
rafaell
14:04 12.09.2015.

Hamnei je dobro rekao i opisao osovinu zla,možda je malo preradikalan,bolje bi bilo da je Ahmadinedjad ostao diktator,ipak Sotunu i cionaci državu se treba onesposobiti,to je kao što se nekada uništilo nacističku Njemačku a ne samu Njemačku i Njemce,ali cionaci država je mnogo moćnija jer je 3. nukl. sila na Svijetu pa ih je teško zauzdati

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
13:09 12.09.2015.

Iran je trn u oku Cionu između ostalog jer je usprkos svim poteškoćama uspio održati židovsku manjinu na svom teritoriju.

VL
JA
Jasamtotalnopoludio
14:51 12.09.2015.

Ajme koji kaos!!

VL
Avatar oneworld
oneworld
19:13 12.09.2015.

imaju lovu, a ameri rade za lovu

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
22:49 12.09.2015.

Najpametnije bi bilo za jedne i druge da Izrael preda svoje nelegalno napravljeno nuklearno oruzje pa ni Iran ne bi tezio da ga ima.Izrael treba da shvati da se Amerika mijenja i da su konzervativni Repubiblikanci prosdlost za Ameriku ,vecinana tih biraca su 60 godina ili stariji.Prije interneta Amerikanci su mislili da se u Svedskoj,Svicarskoj Norveskoj gladuje a da samo oni imaju kruha koliko hoce,medutim mladi narod je drugaciji,ne vole da ratuju a sve vise je onih koji ne bi ni dolar dali Izraelu.Amerikancima porez oguli kozu sa leda ,na mladima svijet ostaje.A i Izrael treba da shvati da ce ostati bez Americke podrske .Vidio swam kad je kamdidat za presjednika Rand Paul rekao mi uzajmamo pare od kine i dajemo Izraelu.Do kada ce to moci ici tako.

VL
AB
Abcd..
12:35 12.09.2015.

Kada smo vec kod ISIL-a, zbog cega im Netanyahuov rezim pomaze u oruzju, logistici pa i u "poljskoj" bolnici na okupiranoj Golanskoj visoravni? Iran je uz Siriju jedini borac protiv tog americko-izraelskog djeteta sto se tice zemalja BI.

VL
BA
bakulušić
14:02 12.09.2015.

Ovo je srž problema koji je rezultirao izbjeglicama, migrantima, političkom nestabilnošću u tom dijelu svijeta...! Nikakva nafta i nikakve "revolucije" nisu uzroci nego posljedice. I tko zna što nas još čeka?!

VL
BE
berava
12:48 13.09.2015.

Izrael radi sranja,to je neupitno,ali ovaj ajatolah plasi babu debelim gnjurcem.Ako stvarno krene mogao bi Iran nestati,ili bar velika vecina Irana,u samo nekoliko minuta.On je zaboravio da se Zidovi nece libiti upotrijebiti nuklearno oruzje.

VL
ST
Stipan
13:16 13.09.2015.

Nema većih terorista od Izraelaca ! Oni vrše teror još iz doba staroga zavjeta pa do današnjeg dana!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.