Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMET NAKON NEVREMENA

Kilometarske kolone na graničnim prijelazima, pojačan promet i na većini cesta u smjeru mora

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
25.07.2020.
u 12:19

HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski u Istri, Lici, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Slavoniji, unutrašnjosti Dalmacije, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, izvijestio je jutros HAK.

Mogući su odroni. HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Promet je povremeno pojačan na većini cesta u smjeru mora. Na autocesti A1  kod naplatnih postaja Lučko, u oba smjera, nema dužih čekanja. 

>> VIDEO Kilometarske kolone za izlazak iz Hrvatske na graničnom prijelazu Rupa u pravcu Slovenije

Zbog prometne nesreća između tunela Mala kapela i čvora Brinje u smjeru mora vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h. Kolona vozila duga je oko dva kilometra.

Ljetna je zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na pojedinim cestama u priobalju bit će subotom od 4 do 14 i nedjeljom od 12 do 23 sata.

Na graničnim se prijelazima čeka do pola sata na ulaz u zemlju, osim na GP Macelj gdje se čeka sat i pol. U prekidu je katamaranska linija Mali Lošinj-Cres Rijeka.

>> FOTO Kilometarske kolone za izlazak iz Hrvatske na graničnom prijelazu Rupa

1/7
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
13:33 25.07.2020.

Kad pocinje SEZONA?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije