Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanje na cestama

Promet preusmjeren na Lučko: Zapalio se automobil kod naplatnih kućica Demerje

Foto: HAK
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.08.2022.
u 21:13

Pred naplatama Lučko i Demerje u smjeru Zagreba kolone su duge oko jednog kilometra. Povećana gustoća prometa mjestimice u oba smjera zabilježena je između Zagreba i Zadra.

Pojačan je promet na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima. Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, javlja HAK.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče povećana je gustoća prometa mjestimice između čvora Bosiljevo II i naplate Lučko u smjeru Zagreba. Kolone u pokretu s povremenim zastojima zabilježene su između naplate Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru Zagreba.

Prekinut je promet na naplati Demerje u smjeru Zagreba zbog očevida požara na vozilu. Promet je preusmjeren na naplatu Lučko.  Pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 1 km;

- Na dionici između vijadukta Božići i tunela Bristovac vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h zbog olujnog vjetra. Povećana je gustoća prometa pred graničnim prijelazom Macelj u smjeru Slovenije. Na autocesti  A6 Rijeka-Zagreb zabilježena je kolona na naplati Kikovica u smjeru Rijeke duga je oko 800 metara te je povećana gustoća prometa između čvorova Bosiljevo II i Kikovica u oba smjera.

Zbog požara na vozilu kod Rogotinskog mosta (skretanje za ušće), vozi se jednim trakom naizmjeničnim propuštanjem vozila. Povećana je gustoća prometa u oba smjera na Krčkom mostu - u smjeru kopna kolona je oko 4 km.

Pojačan je promet na svim važnijim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, u blizini turističkih središta na obali te na većini graničnih prijelaza. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila , javlja HAK.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar gusjenica
gusjenica
21:42 21.08.2022.

Pa što ako se auto zapalio ?? Da imamo službe , kakve nemamo, izlazak brzo rješavanje svega što treba , auto se miče i promet teče dalje. Tolike ceste i promet imamo , a još nemamo mali helikopter za vatrogasce i hitnu pomoć.

KA
kažemja
20:55 21.08.2022.

Treba staviti naplatne kućice barem svakih 10 kilometara ,tako bi imali dojam da je gužva još veća.

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
22:43 21.08.2022.

Dajte ljudi već jednom shvatite: da automobili koji se zapale dok su parkirani na parkingu u garaži ili na nekoj drugoj površini su uglavnom u 99% slučajeva BMW-i,a kada se zapale u vožnji na cesti onda su u 1000000000% to isključivo francuski automobili!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije