Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPIT ZNANJA
Povratak na članak

Provjerite svoje vještine: Znate li riješiti ovaj HAK-ov test?

Za svako pitanje postoji jedan ili više točnih odgovora.

Komentari 11

LE
leonardoleonardo
07:11 18.06.2019.

Odgovor na jedno pitanje nije točan tj. Pitanje nije dobro postavljeno. Kaže da je dobar odgovor voziti brzinom kojom vozi kolona vozila. Puno puta naiđeš na kolonu vozila koja vozi iznad ograničenja. Kolona vozi 80 gdje je ograničenje 60. Ispravan odgovor može jedino biti voziti kako vozi kolona vozila ukoliko voze po ograničenju ili manjom brzinom od ograničenja.

VL
CO
Condorgrab
06:55 18.06.2019.

Prvo bi tekst trebao biti čitljiv do kraja kako bismo uopće mogli pročitati pitanje. Drugo, ne znam zašto ja kao vozač osobnog automobila moram znati baš sve isto što i vozač motocikla ???? Treće, zašto znak za kolonu vozila ne bi bio korisno upozorenje i za sporu kolonu i za stvaranje kolone, a ne samo za zaustavljenu kolonu ? A što ako kolone uopće nema, a tamo je znak "Zaustavljene kolone" ???? Idiotska pitanja kao i sam HAK.

VL
SA
sambo
09:40 18.06.2019.

HAK jel to ona UDRUGA sa javnim ovlastima??!! il su to stanice za tehnički pregled gdje (ne)rade za super plaću i uzmu vam stotine kuna jer kao "pregledaju" automobil? da da, HAK je obična udruga ali eto nekom se svidjelo da bi oni mogli i ubirat lovu od ljudi, naravno sve uz blagoslov države....

VL
Avatar comparator
comparator
23:40 17.06.2019.

Stvarno je dobro provjeriti znanje . Fulao sam na banalnim pitanjima i zamislite nisam vidio policajca na raskršću ! Naravno ovo je samo slika koju ipak ne vidiš dobro na mobitelu . A baš sam bio siguran da ću sve riješiti sto posto.

VL
CE
cenzura
22:28 17.06.2019.

40/40

VL
DU
Deleted user
08:26 18.06.2019.

Nije napisano da može biti više odgovora,ja sam označavao samo jedan odgovor pa ispao neznalica..

VL
DU
Deleted user
08:12 18.06.2019.

Da li se prije rješavanja testa napomene da mogu svi ponuđeni odgovori biti točni?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.