Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV MARIĆA

Hajdaš Dončić o 77 obećanih potpisa: 'Tko izda...'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
03.05.2017.
u 21:02

Izjavio je i kako će zastupnici SDP-a biti na 'svojem radnom mjestu' i da će svi glasovati za opoziv ministra financija.

SDP-ovac Siniša Hajdaš Dončić rekao je kako imaju potrebnih 77 potpisa za smjenu ministra financija Zdravka Marića.

- To su zastupnici koji su potpisali ili javno izrekli da će podržati opoziv Zdravka Marića. Dakle, inicijative koju je pokrenuo SDP - rekao je Hajdaš Dončić za Dnevnik Nove TV.

Poručio je kako vjeruju u 'poštenje i zdrav razum zastupnika' koji su rekli kako im je neprihvatljivo da Marić ostane ministar.

- Vjerujem da oni neće promijeniti svoje mišljenje. Imate i onu staru narodnu - tko izda, beep - rekao je Hajdaš Dončić.

Rekao je i kako su oni u SDP-u 'u ovom trenutku skloni izborima' te da oni neće sudjelovati u preslagivanju.

Na opasku kako su za izbore, a u anketama zaostaju 10 posto, Hajdaš Dončić je rekao kako ne vjeruje u slabi izborni rezultat te je poručio i da SDP 'neće dati svoj obraz'.

Izjavio je i kako će zastupnici SDP-a biti na 'svojem radnom mjestu' i da će svi glasovati za opoziv ministra financija.

Komentara 10

LI
lighthouse
21:09 03.05.2017.

Mislim da čovjek ima ozbiljnih problema...pomozite mu dok nije napravijo još veću štetu!

Avatar juricamesko
juricamesko
21:24 03.05.2017.

Doncicu to cete morati ujutro prebrojiti kod glasovanja.

SU
suton9
21:59 03.05.2017.

Svoj obraz i svoju politiku ste već pokazali, vjeruje vam možda samo vaša obitelj i nekolicina istomišljenika i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije