Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Dio SDP-a ne vjeruje Bernardiću, koga bi radije za kandidata za premijera?

naslovnica
04.05.2017.
u 00:01

Bernardić će biti pod velikim pritiskom i uglednih članovanstranke i koalicijskih partnera koji smatraju da nije dorastao toj funkciji

Dođe li do novih parlamentarnih izbora, a kako stvari stoje, to je jedan od izglednih scenarija, SDP-ov kandidat za premijera ne bi smio biti Davor Bernardić, već bi vodstvo stranke trebalo postići dogovor i pronaći novog kandidata za tu funkciju.

Stav je to dijela zastupnika SDP-a i članova samog Predsjedništva stranke koji iza sebe imaju i izborne baze, a koji smatraju da Bernardić nikako nije kapacitet za premijera i da se od trenutka kada je izabran za šefa stranke

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme: 

>>Šeks: Marić će biti spašen, oporba nema 76 ruku za njegovo rušenje

>>Večernjakova konferencija: Obrazovanje, znanost i digitalna budućnost

>>Monte: Ponovno otvoren prvi hrvatski restoran sa zvjezdicom Michelin

Komentara 5

Avatar juricamesko
juricamesko
20:15 03.05.2017.

neka vrate Milanovica kako bi rezultat bio Sdp:Hdz=0:8. jer Bernanardic ih moze dovesti do svih 22 mandata naspram sadasnjih 36.

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
20:45 03.05.2017.

Moj favorit je nobelovac Gordan Maras. Lijep, pristao, školovan, neizmjerna iskustva, iz očiju mu pršti inteligencija, a tek govor tijela...

Avatar juricamesko
juricamesko
21:04 03.05.2017.

prateci danasnju raspravu u Saboru reklo bi se da je novi kandidat za premijera od strane Sdp Gordan Maras.sve se vise namece svojim lucidnim idejama a i popularnost mu raste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije