Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar prometa

Hajdaš Dončić: Nemam što dodati premijerovoj najavi Šegonove smjene

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
31.01.2014.
u 14:39

Hajdaš Dončić je odbio komentirati novinarski upit misli li da bi i Šegonov nadređeni, ministar Slavko Linić trebao podnijeti ostavku.

Premijer je bio jasan i tu nemam što dodati. Vlada je uvijek čvrsta i imamo dobre koalicijske partnere i znam da radimo dobro - rekao je u Zadru ministar Siniša Hajdaš Dončić na upit kako komentira smjenu Branka Šegona, te odbio komentirati novinarski upit misli li da bi i Šegonov nadređeni, ministar Slavko Linić trebao podnijeti ostavku.

Ministar Hajdaš Dončić u Zadru je predstavio prijedlog novog Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama. Istakao je  da je samo 18 posto odnosno tek 640 od gotovo 6300 kilometara obale utvrđeno kao pomorsko dobro. Pomorsko dobro koje će i dalje ostati državni interes odnosno njegove granice utvrđivat će Agencija. Hajdaš Dončić je demantirao navode da će ustrojem agencije lokalna uprava ostati bez 40 posto dosadašnjeg prihoda.

>> 'Bizaran Milanovićev potez, vidjet ćemo kako će se to odraziti na Linića'

Komentara 8

DU
Deleted user
14:58 31.01.2014.

Naravno da nema kaj dodati jer i on i svi ostali partijaši govore samo ono kaj veliki vođa dozvoli. Da se on baci s mosta, svi uguzni podanici skaču bez pitanja.

LU
luks
14:58 31.01.2014.

Ima li se potreba obrazložiti činjenica da je partner za preuzimanje HŽ CARGA uhićen zbog davanja mita ???? Pa barem da znamo , kada sudbine ljudi stavljamo u nečije ruke ,po kojim kriterijima ih vlada bira, i da li ihih uopće provjerava ???

DH
dalibor.hren
16:06 31.01.2014.

Siniša, imaš za dodati svoju ostavku, kad te već dragi vođa neće smijeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije