Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LINIĆEV SURADNIK

Milanović o Šegonu: Taj gospodin više neće biti pomoćnik ministra

šegon
Foto: Pixsell
1/2
30.01.2014.
u 19:23

– Očekujem da ministar nešto poduzme. Ne bude li on, onda ću ja – rekao je Milanović.

– Taj gospodin više neće biti pomoćnik – rekao je premijer Zoran Milanović gostujući u Dnevniku Nove TV komentirajući slučaj Branka Šegona, pomoćnika ministra financija Slavka Linića.

Na pitanje novinara Mislava Bage znači li to da je Šegon smijenjen, Milanović nije dao jasan odgovor već je govorio o tome kako će odluku provesti Linić, odnosno da će biti smijenjen kada Vlada o tome donese odluku.

– Očekujem da ministar nešto poduzme. Ne bude li on, onda ću ja – rekao je Milanović.

U vezi sa slučajem pomoćnika ministra Linića, naglasio je da je riječ o sivoj zoni i da je čekao da vidi što će biti prije nego što reagira, jer nije htio podleći pritisku "političkih besprizornika iz HDZ-a". Poručio je da je ovo upozorenje svima te da će sigurno biti još smjena.

Milanović je u intervjuu komentirao problem prekomjernog deficita te naglasio važnost rashodne strane.

Rashodna strana je važnija, ali ne tako da se "zatučemo" kao Grčka – rekao je.

Milanović je naglasio i da će se prilagođavati mišljenju Europske komisije te da tu nema prisile.

Riječ Komisije je važna. Nije sveto pismo, ali je važna.

Premijer tvrdi kako se za ovu vladu ne može reći da ne radi ništa, a njihovi su prethodnici samo čekali da izgube izbore.

– Kasnimo u nekim stvarima 20 godina. Ova je vlada prva koja nešto radi – rekao je Milanović, a na primjedbu Bage da su znali kakva je situacija i prije izbora dobacio je:

– Nismo sve znali, ne znamo ni sada sve.

Intervju je protekao u pomalo povišenom tonu, pa je Milanović na kraju Bagu pitao ljuti li se možda na njega, na što mu je Bago odgovorio da je on već šesti premijer čiji rad prati.

Svi odlaze, samo vi ostajete – zaključio je Milanović.

Komentara 89

PE
pedroso
19:48 30.01.2014.

prije par dana je govoroi da je sve radjeno po zakonu.....ccccc.....e moj Zorane, najbolje ti smjeni samog sebe... a mozes povesti i druga Linica sa sobom

DU
Deleted user
19:52 30.01.2014.

Ovakvog lika kao što je šef partijaša, ni Dostojevski ne bi uspio orisati slovima, ni najgori, najgluplji čuvari tamnica, ovome ne bi bili sluge. Mene je po prvi puta strah kakvu mi spodobu plaćamo da nas uništava.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:21 30.01.2014.

Taj gospodin više neće biti pomočnik ministra ( kaže premijer ), nadamo se da će osobna zadovoljština od 33 miliončića sasvim ublažit osobnu bol gubitkom same stranačarske uhljebljene funkcije pomočnika ministra ......fuj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije