Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedinstveni projekt u Europi
Povratak na članak

HAC postavio prvu horizontalnu 3D signalizaciju za krivi smjer

Takav način način sprečavanja ulazaka vozila u suprotan smjer jedinstven je u Europi i koristi se još kao pilot samo u Austriji

Komentari 9

GR
gragakarlovac
16:20 25.09.2019.

koji vozaći, majstori u RH, kad im treba ovako nešto da se nebi poubijali na cesti

VL
Avatar dras32
dras32
16:15 25.09.2019.

Pošto će se rođe naplatiti? Kao i za sve drugo što se naplaćuju. Svako selo je dobilo bar po jedan semafor i radar koji ga zatvara, i gdje treba i gdje ne treba. E pa dragi novinari ajde se malo bavite osnovom svog posla, istražite tko na tome obrće lovu i koliku.

VL
LO
Long
16:19 25.09.2019.

To je kostalo najmanje 6 miliona kuna plus pdv.

VL
MA
MarkoMaras
16:13 25.09.2019.

Netko ne zna što bi s novcem.

VL
LU
lupa
08:21 26.09.2019.

Nije bas jasan, malo sam zazujala na prvu, iako to moze biti jer nisam tamo, no autrijanci imaju jos jasniju signalizaciju pa opet svako malo je na radiju da je na autoputu "the ghost driver", posebno u Karintiji.

VL
AA
aabbcc
22:50 29.09.2019.

Gdje vam je znak za krivi smjer ?, strelica je znak za pravi smjer a ne za krivi smjer

VL
SN
snovakor
06:54 30.09.2019.

To su zapravo dobre stvari ali bez pozitivne funkcije...jer oni koji će biti pod alkoholom to neće ni primjetiti a njih je sigurno najviše koji počine prekršaj tog tipa... a oni koji se zateknu - čitaj ulove u krivom smjeru - Zakon bi ih morao kazniti s oduzimanjem vozačke i slanjem na ponovno polaganje vozačkog... u tu istu kategoriju bi morali "utrpati" još nekoliko prekršaja. Među ti prekršajima bi se na prvom mjestu morao naći "vožnja bez postojeće vozačke dozvole" i "neregistrirano vozilo" ... S tako drastičnim kažnjavanjem bi se nešto postiglo, sve ostalo je samo trošenje novca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.