Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pet dana za početak radova

HAC ima aktivan ugovor za sanaciju šahtova

Oleg Butković
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
31.03.2016.
u 00:15

Zbog tako sporog djelovanja nastale su kilometarske kolone na Uskrsni ponedjeljak

HAC je počeo sanaciju šahta u tunelu Sveti Rok tek pet dana nakon što je oštećenje na šahtu uočeno iako ima aktivni ugovor s vanjskom tvrtkom za sanaciju šahtova. Zbog tako sporog djelovanja nastale su kilometarske kolone na Uskrsni ponedjeljak na A1 jer sanacija šahta u tunelu nije bila gotova.

U HAC-u na pitanje zašto nisu odmah započeli sanaciju šahta ako imaju navedeni ugovor, odgovaraju da će analiza pokazati je li bilo propusta u organizaciji sanacije šahta.  

>>   Trebalo im je pet dana da počnu radovi u tunelu

Komentara 19

KL
klek88
07:57 31.03.2016.

Za ovakove propuste isključivi krivac je neznanje u upravljanju i vodjenju prometa što znači organizacijski fijasko totalno neznanje!!!!

CA
carcarevacarski
00:56 31.03.2016.

to se zove postavljanje klipova ,tradicionalno u hr

DU
Deleted user
07:15 31.03.2016.

Da li u toj firmi ima netko tko nije uhljeb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije