Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sapunar na suđenju Kalmeti:
Povratak na članak

HAC, HC i Viadukt surađivali s Fimi Medijom, a novac sam nosio Berketu i Kezeleu

Sapunar tvrdi da je suradnja započela na inzistiranje bivšeg šefa Carine i nekadašnjeg glavnog blagajnika HDZ-a Mladena Barišića.

Komentari 6

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:35 03.04.2019.

Sve one koji su sudjelovali u istrazi, pisali optužnice i kasnije učestvuju u progonu naših vjerodomoljubnih dužnosnika u Vladi ili javnim tvrtkama treba odmah uvezati u bukagije i bez sudjenja strpati u kazamate. Nisu ovi krvarili gaće u Domovinskom ratu i po oslobodjenju ginuli na svojim vjerodomoljubnim funkcijama da bi sada bili proganjani kao zvijeri od strane hrvatskih neprijatelja. Bože moj, ako je ovima kanula i neka lipa u džep, to je sasvim normalno i u skladu sa našim vjerodomoljubnim običajima, jer se od crkavice, koja se zove plaćom, ne da preživljavati, a kamoli ljudski živjeti. To što su naše brze ceste bile skuplje od Svetog Pere kajgana, nije bitno jer je neovisna država bogata, a kada eventualno zafali love, tu su naši transatlanski gazde i njihove banke sa kreditom do krova. Medjutim svi ovi naši velikomučenici, na čelu sa našim bivšim Mesijom Ivom će na kraju biti oslobodjeni i bogato obeštećeni, jer je Lijepa naša pravna država, u kojoj nitko nevin ili kriv ne može biti osudjen, zar ne?

VL
DU
Deleted user
09:55 04.04.2019.

Mafija je to s glavom i repom!

VL
SS
sokac sa drave
10:45 04.04.2019.

Citajte samo prezimena sve kamenjarac do kamenjarca,lopov do lopova.Oni kradu jer vide da mogu da im nece nitko nista.Pravo pitanje je zasto im to dopustamo kada znamo da ih nitko nece osuditi.Sudovi su u njihovim rukama,oni su postavili sudce svoje rodije.Na njih se mora ici sa zivom silom brutalno bez hebemti.

VL
Avatar whitesox
whitesox
13:31 04.04.2019.

Mene zanima samo jedna stvara a to je remont migova!Poslali ispravne avione a dobili prekucane šasije i još to platili. glavni igrači se ne pojavljuju u javnosti tj. Milanović i njegov "zemljak"! Kalmeta je bio u pogrešno vrijeme na pogrešnomm mjestu!Kolaterala po narudžbi!

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
09:13 04.04.2019.

adeze pokrao državne firme ? ma nije moguće

VL
PR
PrimoracRi
16:44 04.04.2019.

Vrah zel kurijeru ka ih pripejala z kamenjara. Kad im vidiš face jušto si su poštenjaci veli. vrah zel voz kapuza z kim su prišli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.