Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin
Povratak na članak

Habuš obmanuo javnost, smeće u Varaždinu ipak se ne odvozi

Sutra na snagu stupa rješenje inspekcije Ministarstva zaštite okoliša i prirode o zabrani dovoza i skladištenja varaždinskog otpada u Brezju

Komentari 6

JO
JORGOVAN
11:46 09.06.2012.

Znate, gospodo, cijela priča je mutna da mutnije nemre biti. I to od samog početka. nejasno je zakaj su se tak dugo skrivali Ugovori grada s T7 grupom, nejasno je zakaj se skrivalo prvo Rjeenje inspektorata o zabrani baliranja i odlaganja otpada na toj lokaciji skoro dvije godine, a i sad se za tu MBO tvornicu dokumenti, dozvole i rješenja ( i to PRIVREMENE dozvole) kriju ko zmija noge. Niko ih osim odabranih nesmije vidjeti. Izbjegnuta je izrada studije utjecaja na okoliš, time što je nominalno prikazan kapacitet od 90 t/dan. (Ovo je jedan od bisera hrvatskog zakonodavstva, jer za svaki malo veći kokošinjac ili nešto takvo treba imati SUO a za obradu otpada, pogotovo ovako veliki pogon NETREBA????). Ima tu još more nejasnoća. Npr. zašto je za svako seljenje i rad balirke rađena studija utjecaja (samo za lokaciju i rad same balirke) a za odlagalište i deponiju otpada nije rađena? Ima toga još......

VL
OB
-obrisani-
12:07 09.06.2012.

Postovani! Habuš obmanuo javnost, smeće u Varaždinu ipak se ne odvozi * Izgleda je nekima u interesu pod Varazdina napraviti slucaj Napulj/ Italija. Ili je to "hrvatska sposobnost" = "hrvatska odgovornost" na djelu;-)))) Lijep pozdrav!

VL
TH
than
13:00 09.06.2012.

Opet Cacic u cijeloj prici. Gdje god neka muljaza, lopovluk, propast tvornice, nepotizam eto i njega. Samo da vise ne vozi auto. Dovoljno je vec i sa time napravio stete ovome svijetu.

VL
DU
Deleted user
15:26 09.06.2012.

pa jučer je rekao da će se smeće odvoziti

VL
IW
iwek
16:10 09.06.2012.

09.06.2012. u 13:20h MENSA je napisao/la: ------------------------------- Zna li itko gdje je Patafta nabavio postrojenja za tvornicu MBO, u kojoj državi i od koje firme? Kako rade postrojenja i ima li sličnih u nekom od evropskih gradova? Da li su li su Pataftina postrojenja nova ili su nabavljena kao rashodovana u inozemstvu a dio kupljen poslije propasti Puta u Zagrebu? Da li je Pataftina tvornica za obradu otpada zaista moderna i ekološki prihvatljiva ili je opasnija za okolinu od ove nakupine bala na ulazu u Varaždin i to na lokaciji koju je odabrao bivši gradonačelnik Čehok?

VL
DU
Dudek
17:27 09.06.2012.

Jeli taj Habuš politički živ? Znači lopovluk pianstvo je nagrada Čačićevi ulizica.Jadan je narod Hrvatske. Zar smo mi zaslužili da nas takva BAGRA vodi i odlučuje o našoj budućnosti? Tu mafiju treba skinuti i sve im oduzrti što su pokrali.UU zemljama gdje politička odgovornnost postoji-Habuš bi bio politički u kanti za smeće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.