Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE CIJENE

Gužve u njemačkim trgovinama: Od ponedjeljka novo poskupljenje, evo što se najviše traži

Foto: Fabian Strauch/dpa /DPA/PIXSELL
1/3
03.04.2022.
u 17:02

Prije krize kilogram bijelog brašna iznosio je oko 50 centi, dok je kukuruzno brašno iznosilo oko dva eura

Veliki broj njemačkih građana uoći je sutrašnjeg novog vala poskupljenja odlučio napraviti zalihe. 

Kako piše Fenix Magazin, Nijemci su ovoga vikenda masovno kupovali ulje, brašno, kvasac, a neki su se kupci bazirali na kupovinu konzervirane hrane te toalet papira.

S obzirom na to da bi zbog rata u Ukrajini moglo doći do nestašice, brašno je najtraženiji proizvod u košaricama Nijemaca. 

Prije krize kilogram bijelog brašna iznosio je oko 50 centi, dok je kukuruzno brašno iznosilo oko dva eura, a od ponedjeljka će prema najavama trgovina poput Aldija, Rewe i Edeka doći do dodatnog poskupljenja. 

>> VIDEO Od 1. travnja plin skuplji prosječno 16 posto, a struja 9,6 posto

Komentara 33

Avatar majkuvam
majkuvam
17:15 03.04.2022.

A tko najviše koristi brašno u kućanstvu?Većinom su to novi Nijemci (Turci,Arapi,Afrikanci).Stari Nijemci i dalje kupuju kruh kod pekara ili u supermarketu.

PO
pokupecs
17:21 03.04.2022.

Danke Merkel

OB
obican
18:42 03.04.2022.

Ko sisa svabe? Kod nas nikad bolje ((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije