Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE I NA GRANIČNIM PRIJELAZIMA

Gužve na cestama prema moru: Kolone i povremeni zastoji kod čvora Lučko, na dijelu A1...

Gužva na Lučkom
Foto: HAK/Screenshot
1/3
02.07.2022.
u 07:40

Na izlasku iz Hrvatske pojačan je promet na GP Bajakovu

Promet je pojačan na cestama u smjeru mora, posebice na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb i na A7 Rupa-Rijeka, te na graničnim prijelazima, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali između Bakra i Senja, državnom cestom između čvora i mjesta Križišće i lokalnom cestom Kraljevica-Križišće zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Karlovac vozi se u kolonama i uz povremene zastoje, dok su na zagrebačkoj obilaznici (A3) kolone iz smjera Jankomira i Buzina prema čvoru Lučko.

Promet je pojačan na graničnim prijelazima sa Slovenijom na ulasku u Hrvatsku, a najduža su čekanja na GP Bregana, Macelj, Rupa. Na izlasku iz Hrvatske pojačan je promet na GP Bajakovu.

VIDEO Za sve skuplje gorivo dijelit će se vaučeri za gorivo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije