Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez u prometu

Gužve na cestama od ranog jutra, kolona na Lučkom bila je i do 6 kilometara

Pojačan je promet na zagrebačkoj obilaznici  iz smjera čvorova Buzin i Zagreb-zapad prema naplati Lučko
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/4
31.07.2023.
u 09:13

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja te od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Na autocesti Bregana-Lipovac, na zagrebačkoj obilaznici u smjeru naplate Lučko iz smjera čvora Zagreb zapad kolona je rano jutros bila duga oko 6, a iz smjera čvora Buzin oko 11 kilometara. Tako da se vozilo u kolonama u pokretu, uz povremene zastoje. Sada je i dalje pojačan ulazak u Lučkom, a na dionici između Zagreba i Bosiljeva II vozi se u isprekidanoj koloni, uz povremena usporavanja. Povećana je gustoća prometa u smjeru mora na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići. 

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona vozila na čvoru Zagreb zapad u smjeru juga duga je oko jedan kilometar. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac trenutno je na zagrebačkoj obilaznici (A3) u smjeru naplate Lučko (A1) iz smjera čvora Zagreb zapad kolona duga oko 2 km, a iz smjera čvora Buzin oko 4 km. Između čvorova Buzin i Lučko vozi se u kolonama u pokretu, uz povremene zastoje.

VEZANI ČLANCI 

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva kolona vozila na izlaznom kraku čvoru Učka u smjeru Istre/Opatije duga je oko 2 km, preporuka je korištenje čvora Rijeka Zapad. Pojačana je gustoća prometa i na D1, staroj karlovačkoj cesti, a usporeno se vozi kod Rakovog Potoka i Klinča Sela u smjeru Karlovca, te na mostu Krk. 

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, a ponegdje ima i magle, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK). Vozačima savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

VIDEO Velike gužve na prometnicama: Bahati vozači voze i po zaustavnim trakama

Ključne riječi

Komentara 2

FR
FranjoTT
09:38 31.07.2023.

Zašto kada gledam croatialivecams svi centri gradova su gotovo prazni, kafići prazni, plaže prazne a turistička zajednica nas uvjerava nekakvim rekordnim brojkama, ne znam kome da vjerujem svojim očima ili uredu za statistiku gdje se ZNA SE kako se zapošljava. Drugo objašnjenje je da puše i da gosti čitav dan spavaju u apartmanu i ne izlaze van i zato ih se ne može vidjeti na kamerama, imam osječaj da nas lažu i to jako!

LL
lijepa_li si
17:34 31.07.2023.

pojedine persone vjeruju samo zaključcima centralnog, a komiteta. iščekuju neumrlog i petoletke. nove radne pobjeda naroda, a i narodnosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije