Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje na cestama

Gužve i ovoga vikenda: Na Lučkom u smjeru mora kolona četiri kilometra

Gužve na Lučkom
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
18.08.2018.
u 08:38

Između Zagreba i Zadra u oba smjera na autocesti A1 promet je vrlo gust, a kolona vozila je i na autocesti A2 Zagreb-Macelj prema graničnom prijelazu Macelj u smjeru Slovenije

Promet na autocestama i ovoga vikenda je gust. Na naplati Lučko u smjeru mora iz smjera čvora Jankomir (A3) kolona je oko četiri kilometra, javlja HAK.

Između Zagreba i Zadra u oba smjera na autocesti A1 promet je vrlo gust, a kolona vozila je i na autocesti A2 Zagreb-Macelj prema graničnom prijelazu Macelj u smjeru Slovenije.

I pred graničnim prijelazom Bajakovo u smjeru istoka kolona osobnih vozila je oko 500 metara.

Kraj naplatne postaje Goričan u smjeru Zagreba na autocesti A4 Goričan - Zagreb kolona vozila je oko 500 metara, a na naplatnoj postaji Rupa na autocesti A7 u smjeru Zagreba kolona je oko 1 kilometar.

Gužve na Lučkom Gužve na Lučkom
1/9

HAK je upozorio kako se pojačan promet očekuje tijekom jutra na gradskim prometnicama i obilaznicama, a tijekom dana i na glavnim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, Istarskom ipsilonu, zagrebačkoj i riječkoj obilaznici, Jadranskoj i Ličkoj magistrali, Krčkom mostu, na prilazima turističkim središtima duž obale, u trajektnim lukama i pristaništima kao i na pojedinim graničnim prijelazima.

Ako ste krenuli na put, prilagodite brzinu i način vožnje uvjetima na cesti te se naoružajte strpljenjem.

>> Koliko vrijede vozačke dozvole

Ključne riječi

Komentara 1

DO
dosta
10:25 18.08.2018.

Prekrasno za vidjeti, oh fala vam sta nemam godisnji a ne preferiram ni veliku baru, ovo je kao koma!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije